![]() |
|
SKY-de kartaMá niekto skúsenosti z kúpov nemeckej karty sky-bundesliga aký je postup a čo to stojí bol som na ich webe ale stoho nie som moc múdry,viem len to že sa dajú kúpit najmenej dva pakety díky |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: SKY-de kartaJe to velmi slozity postup. Musis mit adresu v Nemecku, bankonci ucet v Nemecku odkud platis mesicni predplatne. Kdyz toto mas, objednas, prijde ti karta na Videoguard, takze to pravdepodobne bude chtit jejich prijimac. Poku bys chtel kartu Nagravision tak se budou kroutit, alespon ja to tak mel a az pod pohruzkou, ze to zrusim mi poslali Nagra kartu. Kdyz karta prijde, musis ji aktivovat, zavolanim na nemecke cislo.Plati se ïnkasem z uctu. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
jjjjje to hotova agonia...sky de. sprav si trvaly pobyt v nemecku a mas to jednoduchsie :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: SKY-de kartaJj volakedy sme tu mali trvaly pobyt,ale uz davnejsie.Dnes by to nebol problem ! :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: SKY-de kartaNebo to zkus tady,ale stojí pěkný ranecRv :bomb: Rv http://shop.olmi.cz/zbozi/2153-sky-deutschland-full Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 663 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: SKY-de karta:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:To nie je na ostblok prijmy. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
SKY-de kartaCo se tyce SKY.De , byl jsem u znameho na vikend tak jsme to tam sledoval , popravde velice mne to sklamalo abych byl presnejsi nedalo se na to koukat , na sport nejsem... filmy no nic moc ,sama romantika komedie zadnej hororo .. ja osobne bych FULL nebral ani za 500 korun mesicne natos za dva litre ... :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
![]() |