![]() |
|
ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníZdravím všechny!Jak jsem zde 27.4.2012 psal ohledně zařazení tohoto programu, tak ve stejný den jsem poslal dotaz i na Klientské centrum a už dnes mi FreeSat odpověděl: Váený pane XXXX, (číslo smlouvy: XXXX) reagujeme na Váš email. Je nám líto, ale zmíněný HD kanál je vysílán prostřednictvím družice Astra, proto není možné jeho zařazení do naší programové nabídky. Myslím,že tu odpověď ponechám bez komentáře!? :)) anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníJá raději taky :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníJá taky :O |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníTak rychlo ? Ja by som si overil ci aj ich postovy server nechodi cez astru ? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníTo mám ověřeno. Chodí o dost rychleji - přes hotbird.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
TomikNo dobre vediet,ten black panther uskodil pierrepetrovi? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníZkusil jsem si poposednout, ale stejně nevím "vo co gou"Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníVcera tu debatoval a teraz pozeram ze je na B. liste.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníNo to už tak někdy bývá no.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníZdarec ja teda nevim co vam napisali kolegove z bratislavy :) ale od Regionala vim ze se zarzeni chysta je to pouze na Luxu....Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníbalsja: u mna sa nieco suchlo, ze Londyn je este daleko :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračování:bigeyes: neponemaju :scared: linuxikTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Re:alfasexNo, uvidíme, jestli to do olympiády stihnou?! :)))P.S.: A mohli by trochu proškolit operátory ze zákaznické linky ze základů satelitního přenosu?! R^ anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
re:linuxíkJá mám pouze info ze zákaznického centra! Je možné, že tam o tom zatím nic nevědí?anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
RE: ČT-4 HD a FreeSat - pokračováníA co je na tom nepochopitelnýho? Prostě Česká televize byla ochotná platit za šíření tohoto programu pouze prostřednictvím Astry a ne jinde, takže to holt ani jinde není. Možná až se najde nějakej štědrej sponzor, kterej to rozjede i na jinejch družicích, tak to uvidí i abonenti freeSATu. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
![]() |