![]() |
|
VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETOBude fungovat uvedená kombinace? Vím, že CCcam 2.3.0 s kartou Skylink ICE na VU+ funguje. Bude však fungovat i s kartou IRDETO? |
olaf
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETONebude.Jen Ice. |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETOA jak rozchodím IRDETO? |
olaf
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
BudeCez Oscam funguje VU UNO, Nevidim dovod pre co by neslo cez CCCAm , treba trosku postudovat a pojde to :-) |
toncia
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETOoscam umí čisté irdeto, odkaz na fórum kde ho najdeš se tu nesmí zveřejnit, tak třeba hledej "Oscam pro I2 - 0624, 0666, 0653" (bez těch uvozovek). Pokud najedeš na odkaz zabívající se et9000, nic se neděje, šlape to taky, prostě musí být ten oscam pro mips. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
VU+unoPomůže mě někdo s instalací mgcamd do una? Zkouším to už dlouho, pročetl x... příspěvků na různých forech a nic. Díky. |
laduh
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETOVsetko je na abf popisane,skusal som zo zvedavosti ale nezostal som u toho co ti nejde ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETOa proc potrebujete tu testovaci verzi oscamu ? vam to nebeha s tema camkey v jakymkoliv oscamu ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
bublajsa kde si ty camkey mají vycucat, koupit v sámošce, nebo už jsou někde veřejný? :lookaround: :))) Tak já sám žádnou ir kartu nevedu, ale kdybych měl ty camkey, tak bych to zkusil na ice, jestli by jela v ir na normálním oscamu :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
jestli to někomu pomůžehttp://www.restfile.com/b5a46sjnsz0u/Oscam_CSlink_Irdeto_VuUno.zip.htmlVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
oscam svn6557Zrovna včera jsem to dělal do VU+ DUO - Karta 0624 čisté IRDETO. Na nějaký podrobný návod dnes nemám čas, ale postup je stejný jako u předchozího souboru :-) Funkční vše, včetně ČT4 HD i nahrávání. Ještě jsem tam přibalil upravený keymap, kdyby se někomu hodil.http://www.mediafire.com/?cvdwp12axr9cm79 |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETOeemil: verejny asi ne, ale na jednom foru se jedna dvojice povaluje vcelku verejne uz pul rokuDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
bublajsno jednou jsem něco takovýho našel (asi to co myslíš), ale nějak se mi to na ice kartě nepovedlo, možná to bylo i špatnou konfigurací, až bude čas, tak to ještě zkusím, jestli jsem třeba neudělal chybu v zablokovaným au :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
help AAFNemam to po ruke teraz,nemozete skusit ci vam na AAF ide HDMI-CEC,ak mate aspon posledne 2-3 verzie.Myslim na VU + ci slape zap a vyp TV, pri standby na boxe.Dik !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerejo, šlape, teda pokud ti to stačí na image asi tak 2 tejdny starým. Až mi to lezlo na nervy, když sem si chtěl pustit jen zvuk přes kino bez televize, tak jsem byl bez šance. Vypnul jsem telku, vypnul se sat. Zapnul jsem sat, zapla se i telka. :dead: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
emilNejak sa v tom motam.Aj ja si pamatam,ze doma mi to slapalo tiez mam starsi img.Ale prave mam teraz stroj, kde je novy img AAF a tu je to mrtve,ci je nastavene zapnute alebo vypnute na HDMI-CEC.Je mozne ze tam nieco pomrvili, alebo je to chyba prevzata od PLI.Neviem dik za odpoved ... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
emilTo by vlastne tebe malo teraz vyhovovat, ked to nejde.... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETOtak já sem si to vypnul a mám klid, teď přes tejden se v tom hrabat nebudu, ale přes víkend možná zkusím nahodit něco novějšího, jestli to funguje, nebo ne. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETOCCcam 2.3.0 funguje len s ICE. Karta ciste Irdeto ide aj s Gboxnet, ak nie si v tom nejak extra doma a neriesis zdielanie je to myslim lepsia volba ako Oscam, netreba nic konfigurovat ... |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETOOK ved v pohode.Ako pises aj ja si myslim za na starsom img to funguje.Ale ako podstatna funkcia to nie je,len niekto to chce.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to JanoHelsAno, Gbox.net funguje na 0624 taky, jsem to úplně vypustil, že ten je bez konfigurace a na jednoduchou funkčnost stačí, díky za připomenutí. R^ |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
![]() |