Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETO

Bude fungovat uvedená kombinace? Vím, že CCcam 2.3.0 s kartou Skylink ICE na VU+ funguje. Bude však fungovat i s kartou IRDETO?

olaf
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ DUO, CCcam 2.3.0, karta Skylink IRDETO

Nebude.Jen Ice.

marecek29
Registrace: 7/2009

A jak rozchodím IRDETO?

olaf
Registrace: 5/2006

Bude

Cez Oscam funguje VU UNO, Nevidim dovod pre co by neslo cez CCCAm , treba trosku postudovat a pojde to :-)

toncia
Registrace: 8/2009

oscam umí čisté irdeto, odkaz na fórum kde ho najdeš se tu nesmí zveřejnit, tak třeba hledej "Oscam pro I2 - 0624, 0666, 0653" (bez těch uvozovek). Pokud najedeš na odkaz zabívající se et9000, nic se neděje, šlape to taky, prostě musí být ten oscam pro mips. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

VU+uno

Pomůže mě někdo s instalací mgcamd do una? Zkouším to už dlouho, pročetl x... příspěvků na různých forech a nic. Díky.

laduh
Registrace: 1/2007

Vsetko je na abf popisane,skusal som zo zvedavosti ale nezostal som u toho co ti nejde ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

a proc potrebujete tu testovaci verzi oscamu ? vam to nebeha s tema camkey v jakymkoliv oscamu ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

a kde si ty camkey mají vycucat, koupit v sámošce, nebo už jsou někde veřejný? :lookaround: :))) Tak já sám žádnou ir kartu nevedu, ale kdybych měl ty camkey, tak bych to zkusil na ice, jestli by jela v ir na normálním oscamu :lookaround:

eemil

jestli to někomu pomůže

http://www.restfile.com/b5a46sjnsz0u/Oscam_CSlink_Irdeto_VuUno.zip.html

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

oscam svn6557

Zrovna včera jsem to dělal do VU+ DUO - Karta 0624 čisté IRDETO. Na nějaký podrobný návod dnes nemám čas, ale postup je stejný jako u předchozího souboru :-) Funkční vše, včetně ČT4 HD i nahrávání. Ještě jsem tam přibalil upravený keymap, kdyby se někomu hodil.
http://www.mediafire.com/?cvdwp12axr9cm79

nendez
Registrace: 6/2009

eemil: verejny asi ne, ale na jednom foru se jedna dvojice povaluje vcelku verejne uz pul roku

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

no jednou jsem něco takovýho našel (asi to co myslíš), ale nějak se mi to na ice kartě nepovedlo, možná to bylo i špatnou konfigurací, až bude čas, tak to ještě zkusím, jestli jsem třeba neudělal chybu v zablokovaným au :)))

eemil

help AAF

Nemam to po ruke teraz,nemozete skusit ci vam na AAF ide HDMI-CEC,ak mate aspon posledne 2-3 verzie.Myslim na VU + ci slape zap a vyp TV, pri standby na boxe.Dik !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

jo, šlape, teda pokud ti to stačí na image asi tak 2 tejdny starým. Až mi to lezlo na nervy, když sem si chtěl pustit jen zvuk přes kino bez televize, tak jsem byl bez šance. Vypnul jsem telku, vypnul se sat. Zapnul jsem sat, zapla se i telka. :dead: :laughing:

eemil

emil

Nejak sa v tom motam.Aj ja si pamatam,ze doma mi to slapalo tiez mam starsi img.Ale prave mam teraz stroj, kde je novy img AAF a tu je to mrtve,ci je nastavene zapnute alebo vypnute na HDMI-CEC.Je mozne ze tam nieco pomrvili, alebo je to chyba prevzata od PLI.Neviem dik za odpoved ... R^

liquere

emil

To by vlastne tebe malo teraz vyhovovat, ked to nejde.... :)

liquere

tak já sem si to vypnul a mám klid, teď přes tejden se v tom hrabat nebudu, ale přes víkend možná zkusím nahodit něco novějšího, jestli to funguje, nebo ne. :lookaround:

eemil

CCcam 2.3.0 funguje len s ICE. Karta ciste Irdeto ide aj s Gboxnet, ak nie si v tom nejak extra doma a neriesis zdielanie je to myslim lepsia volba ako Oscam, netreba nic konfigurovat ...

JanoHels
Registrace: 1/2006

OK ved v pohode.Ako pises aj ja si myslim za na starsom img to funguje.Ale ako podstatna funkcia to nie je,len niekto to chce.

liquere

to JanoHels

Ano, Gbox.net funguje na 0624 taky, jsem to úplně vypustil, že ten je bez konfigurace a na jednoduchou funkčnost stačí, díky za připomenutí. R^

nendez
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra