Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

@voyo.nova.cz

Ahoj, posílám všem pozdrav. Chtěl bych se zeptat, na vaše zkušenosti ohledně sledování http://voyo.nova.cz na Tv pomocí satelitního reciveru s připojením na internet (LAN). Mám Arivu 200HD, tam to předpokládám asi nějakým způsobem sledovat nejde, že? Pokud ne, budu rád alespoň za info, jaká je kvalita obrazu a na jakých příjmačích vám to jede. Předem děkuji a přeji hezký den ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

študuj

http://voyo.nova.cz/faq

polulin
Registrace: 10/2007

RE=polulin

RE"polulin" No já to zaplacený mám, ale to je jako Tvá odpověď na to , co jsem se ptal? S prominutím, naštuduj si otázku, kterou jsem zde "přišpendlil" a potom teprve reaguj. Pokud takto reaguješ i na ostatní věci od roku registrace 2007 a Tvá ochota jde tímto směrem už tedy roky, "TOŽ S PÁNEM BOHEM". Rv ;P

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

RE: @voyo.nova.cz

Na tom odkazu najdeš vše, co potřebuješ vědět. Nemůžu za to, že máš problém pochopit psaný text.

polulin

RE=polulin TWO

Tak nevím, jednoduchá otázka a raději jsem ji ani neměl pokládat. Dotaz zněl na satelitní reciver v mém případě Ariva 200HD a nebo na jiné příjmače. Znovu opakuji, že ne sedět u PC, či "noťase" a čučet na to . Tedy satelitní reciver s připojením na Lan konektor a internet router, modem + TV. Když ne u Ariva 200HD, tak jaký sat.reciver se Vám osvědčil. Tady mi pořád píšeš, že na překopírované adrese NOVA(VOYO), to nějak řeší. To mi tedy napiš, kde to řeší a jak asi vědí, jak to sleduje na nějakém náhodně vymyšleném recivru (satelitním) třeba Ruda v Ostravě. Pak kdo tady nechápe psaný text. Rv ;P

marco37

Jestli tam někde najdeš, že tato služba je určena pro dvb-s přijímače, tak ano, na té Arivě ti to bude fungovat. Jestli tam takovou informaci nenajdeš, tak ne, na Arivě ti to fungovat nebude.

polulin

To je veselé, jeden dotaz a vznikne z toho taková pitomost. Já se ptal, pokud to nejde na Arivě, tak na jakých přístrojích vám to ostatním jde. Některé příjmače slouží i jako prohlížeče,mají přístup na videa youtube,filmová služba půjčování filmů apod., právě i službu Novy (voyo). Některé po změně firmware se nechají takto i upravit, chtěl jsem znát názor ostatních a jak to pracuje. Někdy stačí nahrát plugin do příjmače. To byl dotaz, ne co píše za hovadiny nějaká NOVA a ty jsi se ještě s prominutím přidal. Měla být normální odpověď a nebo nechat bez odpovědi. R^ :laughing:

marco37

Tak že hodně štěstí vinšuju...

polulin

:laughing: :laughing: :laughing: ...

marco37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra