![]() |
|
OPTICUM-SkylinkNejdou mi programy Markýza, Markýza HD a Doma.Poradí někdo v čem je problém? Opticum X402p, 120cm, SG2100 |
fergi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 368 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkMarkýza ani nevysielaAB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 522 |
![]() |
|
RE: OPTICUM-Skylink1/ máš zapnutý prijímač?2/ máš tam kartu? 3/ máš zaplatené na karte SK programy? 4/ čo je to za karta? 5/ čo píše karta - zápisy? 6/ čo je to nejdou? tma, zakodované, nedá sa naladiť, signál, kvalita? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: OPTICUM-Skylinktady pomůže jedině a opět refreš :laughing: Na jakýkoliv problém refreš :laughing: Ale tu si snad/možná/ dotyčný snad dokáže udělat sám, když ne tak ať dá číslo-supi čekají.Třeba je to zase kamaráda jako obvykle.Je až vždy zajímavé že se to vždy "rozbíjí" o výkendu Rv |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
určitěje to kamaráda R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: OPTICUM-Skylinkto jsou ty šroty co kupují :laughing: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkFergi testujes klavesnicu alebo hladas riesenie?Cislo sem nedavaj ! :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
budeme hádatpřijímač je asi? zapnutý-karta možná vložená-to by psal že mu nic nejde kdyby chtěl-tento mě neznámý /Markýza, Markýza HD /program asi vysílá free-karta je asi jak píše SKY-zápisy? ty neví ani kde hledat-zbytek bez komentáře protože bych napsal více o problému.V čem je problém? ve snaze se ten problém vyřešit a ne hned sem vypálit mě to nejde :-/O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkKde jsi ? Kde jsi ? Celou noc, kde jsi ? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
dobré cenytěchto šrotů,v pátek jsem jeden tento montoval,karta ještě nenaběhla,což mě nezajímá,zákazník si to koupil v elek-wordu ,komplet parabola+šrot+karta skylink Ice vše za "2000"kč,to je bomba,ale nechodí,to jsou majitelé co tady žebrají o pomoc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkAko sa tvaril manik ked si povedal ze to neni tvoje kafe.Za montaz zaplatil ne?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
tváril sadobre,on chtěl hlavně noe a lux pro manželku,což šlo jako z praku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkTo pierrepetr: Se moc nejsměj, jsi jmenován u sousedů na chatu, ohledně refreshů :))) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkMohol si to spojaznit a bol by si u nich frajer....hlavne ak su to starsi ludia.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
nešlo tospojazdnit,nechtěli registrovat, až po 20 dnech,tak to nezpojazdníš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkRe: karta ještě nenaběhla,což mě nezajímá,To bych si jako servisák nedovolil, když už vezmu kšeft, tak vím do čeho jdu a zákazníkovi to musí běžet jako z pertesu. Pokud mám pochybnost, kšeft raději nevezmu, např. multiroom. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkTo Dagy2: A znovu a znovu a znovu jim opakovat, aby nepouživali větu "Mě to nejde", nebo "nejdou mi". :) |
Longines
![]() |
|
Longinesna který chatě sousedů,mám jich víc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kubato byl šetřílek,jen chtěl zaměřit parabolu,vše měl hotovo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkTo pierrepetr: SC :) |
Longines
![]() |
|
Longinesnevím oco jde,polopaticky,jsem jen člověk natvrdlý R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTICUM-SkylinkTo pierrepetr: Nemohu zde dělat reklamu jinému portálu, tak zkus zapojit mozek a určitě budeš vědět. Jsou to počáteční písmena dvou slov. :) |
Longines
![]() |
|
pierrepetrJo, to je jiná.Říkám tomu individuální objednávka s cenou od poděkování až po tzv. rychlý prachy. (rychlý prachy = až 2000kč a víc na hodinu.)Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
Longinesnevím oco jde,nijak mě to nezajímá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTICUM-Skylinka kdyz toho refrese pozvete domu tak on vazne umi fsecko? vrze mi tady podlaha , ale jenom kdyz fouka vitr a hejbe se mi parabola. muzete mi ho sem poslat ? ja na nej totiz nemam to cislo .Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
kubajo tak to chodí,lidi si to koupí,samy začnou instalovat,LNB proti slunci,Fka špatně,šrot přijímač,mají to za víc,než kdyby si to nechali dodat na klíč,lidská bl.b.o.st je nekonečná R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |