Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TechniSat TechniStar SIR-skúsenosti

Aké sú Vaše praktické skúsenosti s týmto prímačom a kartou Sky link? Ďakujem za seriózne odpovede.

masto
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniSat TechniStar SIR-skúsenosti

mam ho asi 5 dni Karta skylink ICE zadny problem (Obraz paradni)

tanabe
Registrace: 7/2010

Při nahrávání doporučuji kartu vyndat ze čtečky a dát ji do CAM a vše O.K. Nevím ale, zda jde nahrávka dál
zpracovat na PC. Dále, při současném provozu Skylink ICE čtečka a CS link - modul SCM - dochází občas k výpadku dekódování CSlinku. Jinak vše v pořádku, vynikající obraz!!!

rs505
Registrace: 11/2009

skúsenosti sú len tie najlepšie
je to tu každý deň, stačí listovať
celé vlákno k tomuto prijímaču, možnosti prenosu nahrávok (TechniSat nahráva vždy nekodovane, ale čítačka IRD vzhľadom k licencii šifruje nahrávku pre konkrétny prijímač), ladenie atd atd

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/31646-Technisat-Technistar-S2-nebo-Technistar-SIR?p=409677#post409677

Dagy2
Registrace: 11/2010

Šifrovaný nahrávky si může Irdeto strčit do pr**le, nikdo se je o to neprosil (není to ani podmínka TV stanic, takže to musel vymyslet nějakej skutečnej "génius"). Cokoliv s licencovanou čtečkou prostě NEBRAT Rv

Pitomec
Registrace: 9/2011

tak nekomu to treba neva ze si nemuze nahravky prenest do pc mne staci kdyz jsem v praci tak si nahraji serial atd a nasledne vecer pustim coz funguje:-)

tanabe
Registrace: 7/2010

Nejde jenom o přenos do PC. Stačí, abych měl na HDD řekněme stovku filmů (což zrovna já mám) a když klekne receiver a pořídím jinej, tak je můžu všechny hodit do kýbla. O takovou "vymoženost" skutečně nemám zájem.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Takže v podstate je to dobrá mašina, akurát to kódované nahrávanie. Ja som v Írsku, tu je dobrý v Ballyhaunise signál len na 23,5, takže musím riešiť Sky link. Na Slovensku už mám 10 rokov UPC, lenže tu keď sa zhorší počasie, čo je tak X krát za deň, tak UPC padne. Zopár ludí to tu má, ale nešlape im to.
A stále neviem, aký prímač si mám nechať poslať, aby to aj nahrávalo, aj čítalo v poiadku Sky link kartu, a už nech je to teda aj HD.

masto
Registrace: 9/2006

Ked chces certiffifikovany asi tento alebo zebru od optiboxu.Asi najspolahlivejsie.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Medialink Black Panther

do irska jasná volba a neřešíš tyhle k.r.á.v.o.v.i.n.y.skylink f.a.c.k.y.o.u.neboredy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra