![]() |
|
TechniSat TechniStar SIR-skúsenostiAké sú Vaše praktické skúsenosti s týmto prímačom a kartou Sky link? Ďakujem za seriózne odpovede. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar SIR-skúsenostimam ho asi 5 dni Karta skylink ICE zadny problem (Obraz paradni) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar SIR-skúsenostiPři nahrávání doporučuji kartu vyndat ze čtečky a dát ji do CAM a vše O.K. Nevím ale, zda jde nahrávka dálzpracovat na PC. Dále, při současném provozu Skylink ICE čtečka a CS link - modul SCM - dochází občas k výpadku dekódování CSlinku. Jinak vše v pořádku, vynikající obraz!!! |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar SIR-skúsenostiskúsenosti sú len tie najlepšieje to tu každý deň, stačí listovať celé vlákno k tomuto prijímaču, možnosti prenosu nahrávok (TechniSat nahráva vždy nekodovane, ale čítačka IRD vzhľadom k licencii šifruje nahrávku pre konkrétny prijímač), ladenie atd atd http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/31646-Technisat-Technistar-S2-nebo-Technistar-SIR?p=409677#post409677 |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar SIR-skúsenostiŠifrovaný nahrávky si může Irdeto strčit do pr**le, nikdo se je o to neprosil (není to ani podmínka TV stanic, takže to musel vymyslet nějakej skutečnej "génius"). Cokoliv s licencovanou čtečkou prostě NEBRAT Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar SIR-skúsenostitak nekomu to treba neva ze si nemuze nahravky prenest do pc mne staci kdyz jsem v praci tak si nahraji serial atd a nasledne vecer pustim coz funguje:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar SIR-skúsenostiNejde jenom o přenos do PC. Stačí, abych měl na HDD řekněme stovku filmů (což zrovna já mám) a když klekne receiver a pořídím jinej, tak je můžu všechny hodit do kýbla. O takovou "vymoženost" skutečně nemám zájem. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar SIR-skúsenostiTakže v podstate je to dobrá mašina, akurát to kódované nahrávanie. Ja som v Írsku, tu je dobrý v Ballyhaunise signál len na 23,5, takže musím riešiť Sky link. Na Slovensku už mám 10 rokov UPC, lenže tu keď sa zhorší počasie, čo je tak X krát za deň, tak UPC padne. Zopár ludí to tu má, ale nešlape im to.A stále neviem, aký prímač si mám nechať poslať, aby to aj nahrávalo, aj čítalo v poiadku Sky link kartu, a už nech je to teda aj HD. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar SIR-skúsenostiKed chces certiffifikovany asi tento alebo zebru od optiboxu.Asi najspolahlivejsie.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Medialink Black Pantherdo irska jasná volba a neřešíš tyhle k.r.á.v.o.v.i.n.y.skylink f.a.c.k.y.o.u.neboredy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |