![]() |
|
TechniSat Digit S2Zdravím, nemáte prosím někdo stažený FW pro Technisat Digit S2 který podporuje ICE karty? Z webu Omka zmizel:-( Když tak prosím do mailu lala99lala@centrum.cz Díky. |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Ahoj tak bohužel. Koukal jsem i jinde a tento model nemá jiný sw než ten co nahrála fabrika Technisat.Nepodařilo se mi najít ani oficielní. To je divné.Přes OTA se ti nic nestáhne?? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2přes OTA se nestáhne, byl na stránkách Omka, ale zmizel :-( |
lala
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Ještě ti dám další info:OTA stažení přes družici ASTRA 19,2 E. 12604 HOR.22000.5/6. Najdi program s touto frekvencí a dej upgradovat.Snad se to povede. |
koax
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2to už sem zkoušel, není dostupný. |
lala
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2OTA stažení přes družici R^ |
koax
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2To je jasný, že z webu zmizel, když je pro ně lepší prodávat celý nový přijímače, viz ten jejich blábol:"Upozorňujeme všechny uživatele satelitních přijímačů TechniSat, že všechny dříve vyráběné modely (např. Digit S2, DigiPlus STR1, Digit MF4S CC atd.) s vestavěným dekodérem Cryptoworks/Conax nejsou kompatibilní s novými kartami ICE Irdeto Skylink. Pokud budete chtít, aby nová karta ICE Irdeto Skylink (VÝMĚNA), kterou dostanete místo staré karty CryptoWorks (Skylink nebo CS Link), pracovala bez problemů, doporučujeme zakoupení nového velmi kvalitního HD satelitního přijímače TechniSat Technistar SIR za příznivou cenu! Upozornění: Programy na starých kartách CryptoWorks budou postupně deaktivovány !! Plán vypnutí placené nabídky operátora Skylink již byl stanoven. Podpora pro karty CryptoWorks ze strany firmy Irdeto bude ukončena k 31.12.2012. Jakékoliv nové programy bude výhradně zařazovány pouze na nové karty ICE/IRDETO !!" Naštěstí jako OTA je novej FW dostupnej pořád. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Tak jedině servis nebo po.....ce. Zkus jim zavolat nebo pošli imejl třeba ti ho poskytnou. Já osobně jsem proti Technisatu zaujatý už z dob Analogu. |
koax
![]() |
|
Autor: koaxTechnisat nejlepši satelitni přijimače. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Technisat byvaly jedny z nejlepsich SAT prijimacu,dnes to jiz neni pravda,presto maji vynikajici obraz.Jestlize prijimace deklarovaly originalni ctecku CryptoWorks,pak v ni MUSI ICE fungovat,coz Technisat (asi i spravne popostrceny SKYLINKEM) pochopil a vydal prislusny soft.Pokud je k dispozici OTA,je vse v poradku.Ostatne kdo by si kupoval "upgradove" kabely Technisat:),kdyz Amerika jiz byla objevena,nicmene budeme patrne neustalymi svedky jejiho noveho objevovani. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Je to cca 3měsíce zpět, co jsem přehrával tento přijímač firmwarem z Omka. Nový firmware na OTA nebyl. Příští týden jedu přehrát další a teď toto. :-/ No napíšu jim. |
andel666
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Pokud jsi ho tam kupoval, myslím si, že se v pohodě domluvíte ;). Jestli ho máš od jinud, tak sháněj firmware tam kde jsi koupil. |
milan100
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
lalamáš to v meiluCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Tak jsem napsal na OMKO. Zakoupil jsem od nich několik desítek těchto přijímačů a i přes to mi to nepošlou, protože je to rozhodnutí predsedy predstavenska Omko. Prosím tedy o zaslání, pokuď možno na všechy hardwarové verze, na e-mail hrubestomas@seznam.cz Předem dík |
andel666
![]() |
|
@ladinekdiky uz sem ho sice od nejake dobre duse dostal vcera, ale to se neztrati . |
lala
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Prosím také o zaslání na hrubestomas@seznam.czPředem velké díky. |
andel666
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Měl bych taky zájem o ten soft na vaclav.babor@tiscali.czDík předem Venca :lookaround: |
Veny
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Neviete prosim ci existuje soft na MF4-S v ktorom by fungovala ICE ? Dik |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
milan69A to má čtečku Cryptoworks?Já mám doma dva MF4-S, ale ty jsou s označením CC (Conax+CRW). Dokonce do každého jde trochy jiný soft kvůli kartě ICE, protože jsou to časově trochu vzdálené přístroje. Koukni v Nastavení, tam by někde měla být HW verze přístroje. Já se budu moci podívat až odpoledne, teď nejsem doma. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2MF4-S CC má na boku CI slot, takže se dá strčit např. obyč. CAM Smith a šlape jak ICE, tak čistá Irdeto karta. |
Pitomec
![]() |
|
PitomecŠkoda, že jsem mu neporadil, že tam může dát CAM. To bys určitě oponoval, že na co utrácet za CAM, když tam možná jde nahrát nový soft a šlape to s ICE jak má.No řekni, jestli nemám pravdu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Já do toho přijímače novej soft stáhnul z Astry a ICE tam šlape dobře. Ovšem jestli je ještě k mání jako OTA, toť s otazníkem, protože na Digit S2 už zmizel. Zřejmě si TechniSat myslí, že si hned všichni poběží pro novej přístroj od nich Rv |
Pitomec
![]() |
|
FW ICE Technisat digit S2Pokud má někdo zazálohovaný FW do tohoto příjímače pro podporu karet ICE prosím o laskavé zaslání na e-mail: lada.gotz@tiscali.cz Děkuji.Stejná zkušenost Omko zrušilo - smazalo z webu veškerou podporu pro tento typ a na OTA tento typ, pokud vím, nebyl. Při telefonickém rozhovoru s technikem Omko mi bylo sděleno, že podpora skončila 1.5.2012. FW nepošlou, a pokud chci přehrají mi jej za 580,- Kč. Děkuji. |
ladag
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Pokud opravdu skončila oficiální podpora pro přijímače Technisat, tak nezbývá nic jiného než tyto přijímače nedoporučovat a nekupovat. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Muzu take poprosit o zasalani na torgon@gmail.com ?Predem diky! |
torgon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit S2Zdravím mohl by mi někdo prosím poslat fw, který zajistí podporu karet ICE irdeto na paddy03@email.cz? Stáhnul jsem odněkud fw s číslem 25200202208000370558d, ale nejsem si jistý zda je pro podporu irdeto karet. Zatím jsem provedl flash přístroje tímto fw, ale ještě nemám kartu. Moc se mi nechce kupovat nový satelitní přijímač, rád bych věděl jestli je u tohoto typu s novým fw zajištěna funkce těchto nových karet. Děkuji všem za rady. |
Paddy
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 2 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |