![]() |
|
Diseq na přístroji Humax Digi tvMám ještě jeden dotaz,mám 2 paraboly(thor a Hot bird) přijímač Humax Digi tv,2x diseq Amiko,dvě hodiny jsem se s tím trápil a nezprovoznil jsem to buď jde Thor nebo Hot bird ale nepodařilo se mě to nastavit aby šli dohromady,umožňuje to vúbec ten jejich přijímač ? Díky za všechny reakce ,hery prosímtě nereaguj ,díky.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Diseq na přístroji Humax Digi tvja mam humax tiez a druhu parabolu na astru z monoblokom ale disec mi prepne len dve druzice tretiu poziciu co je 19,2 my pri prepnuti na druhy transporder na 19,2 uz nezapne musim mat volne kanaly vedla seba zvlast jeden z 23,5 druhy 19,2 |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: Diseq na přístroji Humax Digi tv@Anubisasi máš nastavený špatně satelit ja mam sice mascom ale melo by to byt stejne dej diseqc-možnostiA pro jednu pozici a pro druhou dej diseqC možnostiB @satmaker pro monoblok musíš mit diseq repinac option http://www.eltasat.cz/lnb-prepinace/prepinac-diseqc-2-1-p-162-iw-option Mě to funguje OK Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 663 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Diseq na přístroji Humax Digi tvHumax od digi prepina diseqc uplne v pohode. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
![]() |