Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Polsko DVB-T HD Sněžné jámy

Dle údajů, už jede DVB-T MPEG-4 HD z Polska vysílač "Sniežné kotly" - Sněžné jámy - Krkonoše na pravo od vysílače Černá hora - ( cz ), pokusné vysílání do 31. 5. 2012,( s výpadky signálu ), kanál 48, výkon ( 20 kW ). Testujte. Jdu na to. R^

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Polsko DVB-T HD Sněžné jámy

Jen jsem nepochopil od ku na to koukáš aby byli Jelenia Góra / Śnieżne Kotły po pravé straně od Černé Hory leda z Polska ;)

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Moc sa tu nechval lebo si to precitaju, nasledne prevedu korekciu a budes jasny. Chvalit sa az dva dni pred majstrovstvami-6.6., potom uz to bude vsetkym sumafuk (ked nemas co robit tak pozri tu: dvbtmap.eu) Ako priklad uvadzam saxonove pohravanie sa s extremnym prijmom A1N. Diskusne fora su informacie na nezaplatenie.

tophunter
Registrace: 4/2010

bigj

Podívej se na mapu Krkonoš ! ! ! R^ :)))

CES

Koukám na ně od zahrady když je pěkně :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj

Může někdo potvrdit příjem ze Šluknovského výběžku, ve Varnsdorfu ani ťuk :fuming:

klocpi
Registrace: 7/2007

Půjde to chytit ve středních Čechách?

dasenka
Registrace: 11/2011

příjem ze Šluknovského výběžku,

Dnes jsem tam byl,příjem OK ,Romští občané také ok,nikdo mi nic neukradl!!! :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Jsem to testoval a ani ŤUK - nic, moc horko. Hery je dobře, že si se teda OK vrátil domů bez cig-šky, jo a hery projel jsem na Aukro HD 800 Dreema - co máš Ty za 1.kč. - nikdo ho nekoupil. :crying: :crying: R^

CES

Na webu Digitální televize.cz, píše borec z Jaroměře, že mu to na colorku jede ok-super, já jsem o 40.km dál.

CES

Zdravim. Chyta niekto z okolia PD nieco z polskeho DVB-T? Alebo to nema ani vyznam skusat? Dik

Tomic
Registrace: 1/2011

Chytám to v HK na síto, které je umístěno pod střechou rodinného domu na půdě s anténním zesilovačem 27dB a obraz je zcela stabilní, síla signálu podle telky okolo 82%, kvalita signálu okolo 96%. :)))

roman63
Registrace: 1/2012

Pardubice - anténa DAT 75 Televes - OK bez výpadků

atakdale
Registrace: 1/2006

jsem 28km daleko, predemnou 300metru jeden kopec, po 5km dalsi kopec a signal mam, kvalita pod urovni nascanovani :(

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Sněžné jámy

V okolí Litomyšle to jede všude, kde šel (jde) dobře i analog z téhož vysílače. Příjem na síta, tzv. "rybí kosti", krátké i dlouhé "kolorky", vše samozřejmě se zesilovači, většinou ještě "home made" ze zlaté éry příjmu analogu, programu OK3 atd. Síla signálu je zde dost podobná signálu např. z Ještědu (ten i v analogu zde byl hodně podobný Sněžným jámám).

PeVy
Registrace: 2/2006

Ve Slaném mi sice analog odsud v pohodě šel, ale bohužel kanál 48 mi teď "ruší" Krašov. To samé bude asi v celé západní části StČ.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

bigj

na Trutnovsku a Jesenicku (i Ostravsku)mají ČH nalevo od SJ
ale u CES nikdy nevíš ? :8)

tonek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra