![]() |
|
ČT4 HD- občasné kostičkyTaké vám občas teď odpoledne u hokeje občas rozkostičkuje mírně obraz? |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkynerozkostičkujejede bez chyby |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkyBerdych i hokej OK :) |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkyAni mne nič nekockuje,leda že by niekto hadzal kockami :))) CT 4 HD ide bezchyne!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkyChyba u mně, hned po svém příspěvku jsem zkusil vypnout receiver z elektriky a po znovu zapnutí už jde vše jak má. Díky draci. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkyMožná bylo lepší nejdřív vypnout a zapnout a pak teprve psát na parabolu.... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkypřesně... |
Fikusak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkyHergot, to už ČT4 HD vysílá ve 3D, že se tady píše o kostičkách? :bigeyes: :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkyKeďže to majú kockaté, tak už predbehli dobu kde sa vysiela v 4D formáte. :laughing: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkyRozkostičkovaný obraz může mít více příčin, jen některé může divák eliminovat, nad ostatními lze jen přivřít oko.CT4HD s datovým tokem 7,3Mb/s a na transponderu DVB-S2 s modulací 8PSK jich může mít poměrně hodně. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT4 HD- občasné kostičkyTo záleží jaké kostičky má na mysli. Jsou dva druhy kostiček. Rozpad obrazu do kostiček je porucha. Ale kostičky jako důsledek silné komprese (uškrceného datového toku) někteří ani nevidí. A operátor zkouší kolik lidi snesou. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
![]() |