![]() |
|
UPC Direct a HD kanályJsem dlouholetým klientem satelitní služby od UPC (nyní freeSAT by UPC Direct). Velice mne irituje, že jsou v nabídce kanály v jen rozlišení SD, které jsou jinde v HD: Eurosport 1+2, Prima, FILMBOX, CT4 sport (MS v hokeji, ME ve fotbale, olympiáda v Londýně!!!). Velice rád bych od odpovědných manažerů freeSAT slyšel, JAK to bude u nich s vysíláním HD. Vím, že se jedná o nadnárodní společnost, ignorovat snad HD nehodlají. To jim pak spoustu klientů uteče k Skylinku i přes jejich zajímavé slevy pro odcházející. Na dotaz ohledně CT4 HD mi nikdo neodpověděl.J.V. |
jindrichvo
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 9 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályminulý týden jsem jim psal kdy hodlají přidat ČT4 HD, odpověď přišla tento týden, že o tom neuvažují... :-(Taky zvažuji že uteču k Skylinku... Edision Argus VIP, motor 50E-50W, LGTV
|
commar
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályNeblbni...Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanálySkylink nemá Axn a od vzniku výměny je to kanál se sledovatelností 98% obyvatelstva. Pitomec ti to může potvrdit.Zajímavé je, že předtím po něm nikdo ani neštěkl. Asi Murphy.. :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanálySpletl jsem se. Není to 98% ale jen 96. 98 je to s Axn Lesbi a dokonce 100% s Axn Buzer.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik AXNzaujimave ze AXN Action v AustriaSat ma aj original EN zvuk, obraz na SD (16:9) not soo bad Aaa pocas filmu nie je reklama!! Pozeram tam Dextera a pod. ...K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályMě AXN ani moc nezajímá, ale sleduji dost sport, hlavně tenis, takže Eurosport2 HD a ČT4 HD mi docela chybí, naštěstí to zachraňuje SuperTennis HD na 13E...Skylink bohužel nemá MiniMax, a to by děti asi nepřežili... Nebo spíš já... :laughing: Edision Argus VIP, motor 50E-50W, LGTV
|
commar
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
Tomik535Jen jestli nejsi AXN Buzer Ty,nechápu tvojí reakci na dané téma.Pak to tu má vypadat normálně,když admin píše takové kraviny ( slušně řečeno ). |
JirkaKa
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályTak 100% to taky není, už jsme dva. Přitom tak skvělý kanál a navíc v SD. Jsme to ale pitomci ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályja bych uvital pro malou no i pro sebe ten Nicke cosi:-) ten detske kanal kdebe bel v budoucnu na Skylinku tak by to bylo OK :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályJirko a ty vidíš v tématu nějakou otázku? Pokud to stále nechápeš, tak opravdu nereaguji na téma v nadpisu. Na vybrekávání totiž "normálně" reagovat neumím.Pokud máš na mysli, že mu někdo prozradí, kdy dostane ČT4HD, tak jsme zase u pověstné gule a teorii účinného věštění. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
jindrichvojindrichvo tak si kup kartu sl a můžeš mít oboje |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
jindrichvojindrichvo tak si kup kartu sl a můžeš mít oboje |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályzive.sk prinieslo info ohladom Doma HD: http://goo.gl/cd0b3to aby vam zbytocne rec nestala ohladom HD :8) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Tomik535vonku je 30 stupnov, je treba sa zdrziavat v tieni...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 263 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályU niektorých už začala uhorková sezóna...slnko pečie.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályjindrichvotak nie kazdy potrebuje tebou spominane co.co.ti.ny v HD :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályMne v pohode staci HBO, history, discovery a ani tie nestiham poriadne sledovatSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
UPC,UPC.UPC...ach jaj...No pravdupovediac tak UPC na 0,8°W už VEEEĽMI dlho spinká a nič poriadne nepridáva a pritom by mohol od Canal Digital Nordic napr.Eurosport HD,Animal Planet HD,ale je vidieť že to eeeeeeeešte VEEEEEEEEEEEĽMI dlho potrvá a o nepridaní CZ zvukovej stopy na Nat Geo HD a Nat Geo Wild HD ani nehovorím.Ktovie či páni v sídle UPC vlastne vedia,že už je rok čo tieto kanály šlapú v Skylinku z CZ audiom.No mali by sa nad sebou DOOOSŤ zamyslieť a spytovať si svedomie Rv Rv Rv Nie,že by mi to vadilo keďže mám aj Skylink,ale už je to na pováženie a zamyslenie...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanálykostik123tak predovsetkym je na zamyslenie tvoj prispevok, v ktorom porovnavas skylink s upc. Nezabudaj, ze za HD plus v skylinku platis 12,50 eur mesacne, za HD v upc len 5. Vacsine predplatitelov upc to tak vyhovuje a za tu cenu je to ok. To, ze ty by si chcel za 5 eur to co inde davaju za 12,50 je tvoj subjektivny a pre ucp nezaujimavy problem. Vsak plat si to co ti vyhovuje, nikto ta nikde nasilu nedrzi :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanálynejlépe obojí full ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 747 |
![]() |
|
jozef BAJa mám aj Skylink aj UPC takže tak.Porovnávam to kvoli tomu,že UPC nebolo schopné dať CZ jazyk počas celého roka na nemenované HD kanály a daľšia vec je tá,že madari aspoň niečo dali a CZ a SK UPC čo pridali za posledný rok okrem TLC a Megamaxu veľké prd...Každý má v niečom výhody Skylink má dosť HD kanálov a UPC zasa bezkonkurenčnú cenu...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályJá mám obě platformy v úplné nabídce,jen se divím,že si tady prostě někdo stále stěžuje,když máte obě tak si můžete vše ok kompenzovat.A když se nám to nelíbí,tak je X platforem např. Cyfra+,Sky Italie,Sky deutch,atd.kde si ty programy v HD můžete kompenzovat.A když znáš aspoň trochu řeči a nejsi úplný hloupější člověk,tak Ti to vůbec nevadí!!!Chlapci jen si umět poradit,kdo to neumí,píše hovadiny :8) :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryVšetko máme hery,no nie?Poradil mi kamoš z Mostu a šlape všetko.Ja len tak aby nebola nuda :laughing: :laughing: :laughing:VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
heryChytáš TV2 PL 1,2,3 HD od nórov - paráda,že R^ R^ R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályJede mi všecko na co si vzpomenu,nemá tady víc sdělovat!!! :8)Teď třeba koukám na kabelkiosk a Gute laune a nahrávám si starý hity,abych přes léto na chalupě mohl přes ok aparaturu koukat na balkonku u kafíčka. R^A na ostatní pouštím plachtu plnou odpadů!! :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |