![]() |
|
Zprávičky: SKY koment"SKY ITALIA: Průměrný měsíční výnos na uživatele dosáhl 42 eur." ... a jak to vypadá u nás, keď 80perc ľudí platí 0, zvyšok 12 za multi a pár fajnšmekrov /vyskytujúcich sa prevážne na tomto/podobnom webe) plných 45. V M77 si môžu búchať hlavu o stenu. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
mmc2Preco ved je to priama umera.U nas oproti talianovi vacsina ludi prd zarobi,tak prd platia.Ta mensina co zarobi, si aj plati. :)A o Luxemburgsku ani nehovorim !Co je na tom cudne? :8) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zprávičky: SKY komentnavyse neporovnavaj neporovnatelne..sky italia ma skutocne HD a nie ten paskvil co sa na HD len tvari.kym nie je kvalita nie je ani cena ani biznis a ani kseft. niekde zacat treba...a asi nie od abonenta.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
to mmcPre boha...Porovnávať Sky Italia a Skylink,UPC a pod.Nezdá sa Ti,že je to NEPOROVNATEĽNÉ?! :laughing: Veľmi dobre to vystihol liquere.ChoĎ do Talianska,zarábaj tolko čo oni a potom povieš OK,maj sa.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Zprávičky: SKY komenttulen: pises pekne, rozumne, aj by som s tym suhlasil, ale...v pripade 23.5E je alfou a omegou v nasich podmienkach zakladny balicek, a teda ich marketingova strategia t.j. basic packet 4ever free pokial sa tato zalezitost nezmeni, tak ti uprimne pisem, kvalitne HD necakaj, a dufaj ze jedneho dna na 23.5E nebudes mat ciernociernu tmu :8) porovnavat Sky Italia vs Skylink, tak to mi pride trosku usmevne, v nasich podmienkach ich mozes porovnavat napriklad s UPC, Digi (ale to by som sa opakoval, a to ja uz nerad) ... samozrejme velkostou sa Taliansku co do poctu obyvatelov ani nepriblizujeme nech sa dari, ahoj ;) ps: liquere, v ITA & Spain to nie je az tak ruzove... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Zprávičky: SKY komentNutno podotknout, že česká povaha má v sobě ještě pozůstatky z minulého režimu - co nejvíce někomu (zejména státu či zaměstnavateli) ukrást (přemístit, vyšpatnit, znárodnit,očůrat atd). Dokud se tato vlastnost nezmění, lepší to nebude. |
roman63
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Zprávičky: SKY komentzoberte si,ale koľko je toho u nás,spolu máme okolo 15-16 mil.obyv.,a čo toho tu je,UPC,SKYlink,DIGI,Mágio,káblovka...,u nich toho není určite ako sena :)),chceme kvalitu,ale pohnu cenu a už je to tu-odchádzam od Vás,okrádaju nás....podľa mna sa ťažko hľadá rovnováha medzi majiteľmi a zákaznikmy :8) |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: Zprávičky: SKY komentok. da sa s tym suhlasit. podmienky zatial "nedozreli"- ani pre jednych ani pre druhych.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
to allITA & SPAIN , no ruzove to nie je teraz,ale este 10 rokov dozadu,ked politici videli cez ruzove okuliare novu menu € ,bolo este o.k.Hned na zaciatku som povedal "toto nem dopadne dobre" !:) Lebo ked ma taka roznoroda skupina statov rovnaku menu,kde je rozna produktivita,trh,zivotna uroven,zarobky,ceny naklady na zivot, tak nemusi byt nikto ekonom, staci mat zdravy sedliacky rozum,ze to krachne.Otazka je kedy? Kto na tom zarobil su banky,poistovne a nadnarodne koncerny,ktore ziskali trhy a lacnu pracovnu silu.A este teraz sa presadzuje myslienka,aby dane tieto koncerny platili v domovskej krajine,viete co to znamena?Banky a poistovne su dlhodobo ziskove na vychodnych trhoch,kedze sa to podciarkne a spocita,dane bude platit v domovskej krajine aj ked tam mohla byt stratova.Ostblok bude zase odrbany,ked toto prejde nech sa to rozsype co najskor !A zase budeme odubany a hlavne ze mozeme cestovat a zrat odpad europy.NEin danke ! Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zprávičky: SKY komentved skylink coskoro zrusi balicek programov zadarmo |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Zprávičky: SKY komentA jéje, asi nová gula. Ta dobře mete..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
aby sme sa rozumeliARPU je priam modla všetkých providerov a veľmi často vyjadruje hodnotu firmy. Takže (80x0 + 18x12 + 2x45)/100 je čosi viac ako 3€ ... tu už aj dedinská káblovka je na tom lepšie, samozrejme tú nikto nebude kupovať nie to ešte posudzovať podľa ARPU. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
![]() |