![]() |
|
Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD Orion 2Ahoj prosím Vás mám takový problém koupil jsem si satelitní přijímač a už od začátky když jsem ho přinesl tak asi po 10 minutách na všech programech je posunutý zvuk o proti obrazu.Myslel jsem si že je někde problém v nastavení ale tam jsem na nic nepřišel.Potom jsem zkusil připojit přijímač přes SCART a to samé, jinak to mám propojené přes HDMI kabel.Neví někdo čím by to mohlo být?Jeden známý mi povídal, že je někde nejspíše pozměněná norma, ale já jsem ji nenašel.Karta Skylink Irdeto. |
canon350
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...Tak ho vrat a zober si zebru ked chces certififikovany box.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...Proč jsi se zde někoho nezeptal. Ted brečíš? Jedná se o Ready Skylink šmejd. Vrátit prodejci zpět.Jediná možná rada. Rv |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...:(( Prodejce mi povídal že to je parádní přijímač že mi bude vše fungovat tak jak mám.Takže myslíte vyměnit?Zítra tam stím du.Ještě mi nabízel přijímač od Kaonu, ale ten byl dražší. |
canon350
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...Chces pozerat alebo pocitat ?Kaon no comment....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...Kaon no comment?Ten je taky špatnej ?? |
canon350
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...Optibox zebra nahras posledny soft a budes pozerat.Pripadne humax ale tam niekto nieco spominal,ze nieco blbne s novsimi softami.Ja by som sa kaonu vyhol, ale je to tvoje love.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...To je prodejce zřejmě samejch šmejdů.Co takhle třeba Golden Media Unibox Google použij k hledání . |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...No hele Golden jsem měl předtím a můžu ti říct takovej stroj nechci ve svým baráku ani vidět.Anténa nedržela ve zdířce na výstupu z přijímače musel jsem ho neustále držet nebyl správný kontakt.A stejně to skončilo tím že signál se ztratil uplně.Dále HDMI konektor to samý ještě horší, takže Golden už nechci vidět neříkám třeba jsem narazil na špatný kus ale navztekal jsem se u něho hodně. |
canon350
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...Kaon nebrat!!! Je to korejský průser, který nabízí i příkladem UPC digi kabel (DVB-C)své stb a přečti si recenze na netu ke všemu, co Kaon nabízí. V žádném případě! :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
Medialink Black Panthera nic neřeš,skylinkredy,placená reklama největších šrotů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...@liquere, díky, prodloužil jsi mi život R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...Rado se stalo .... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...Rado sa stalo nebo rádo se stalo? :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk u satelitního příjímače HD O...Hlavne ze to stalo......... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
canon350canon350 kup si technisat a půjde ti i hbbtv u čt. a technisat má super obraz kvalita!!!!!" |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
![]() |