![]() |
|
Mimo mísu -- Adobe Flash streamJak stáhnout z Internetu a uložit v PC Ad.FlashStream? Existuje nějaký F.Ware program pro tuto akci? Dík předem za informace, resp. LINK. |
vasek33
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamJDownloader |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamSkus sa pozriet sem: http://all-streaming-media.com/faq/recording-media-stream/faq-record-download-capture-save-flash-flv-video-http.htmNosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash stream@ P..... máš dobré (osobní) zkušenosti s tímto programem pro Adobe Flasch stream? Než stáhnu JDownl. chci míst jistotu, že program je OK. Dík za info atd. |
vasek33
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamtak z těchto programů ani jeden nefunguje na 100%. Někdy úplně nic. I placené programy Replay Media Catcher, Rip Triger (za 49,99 dolar)nepracují uspokojivě (viz různé angl. forum) takže prozatím nic. snad někdy v budoucnu.Dík za poskytnuté informace. |
vasek33
![]() |
|
@ vasek33Ja zas neviem ani za pána rozbehať rtmp protokol stream vo vlc playeri, s http nemám problém. :fuming: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamvasek33: Zatím sem se nesetkal s tím, že by nějaký video ve flashi na webový stránce nešlo stáhnout. |
Pitomec
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamReplay Media Catcher je celkem na... Zkusil bych WMR Recorder nebo JDownloader. Obojí ověřeno na vlastním kompu, funguje. |
rogue
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE=PitomecAhoj, "Pitomec", to já se zase setkal. Zrovna pokud jde o flash videa ze "social web-site" www.myspace.com/.Schválně zkus nějaké video z této stránky stáhnout a dej vědět, jak a čím se ti to povedlo...případně ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamReal player stiahne všetko.VLC media player prehrá všetko.Ani raz nesklamali. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streammarco37: A co "VDownloader"? |
Pitomec
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamvidím, že se vyznáte, poraďte, jak stáhnout tohle, nejlépe včetně titulků (daj se tam zapnout na spodní liště):http://www.zdf.de/ZDFmediathek#/beitrag/video/1634150/Dokumentation:-Die-Griechenland-L%C3%BCge |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamRE"lkfreak : To video je jako když jedná Dalík, Topolánek,Řebíček ,Klaus ....Bém...Janoušek ....atd.zločinecká ODS. To je celá povedená Evropská Unie ;PRE"Pitomec :večer vyzkouším. Doufám, že to půjde a nez.a.s.e.r.e. akorát celej počítač... Teď jdu na ryby.... Předem děkuji ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamKdyž nepůjde, tak odinstaluješ a CCleanerem vyčistíš :8) |
Pitomec
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash streamPro PeMa : rtmp chodi jen ve vlc starsi verze, nizzsi nez 2.0.Ja ho pouzivam s verzi 1.8 bez problemu. Replay media catcher jen pro tv co vysilaji replay. Pro bezne flash pouzivam Downloadhelper. Jinak DAP nebo Downthem All. Jinak jeste TVO. Jeste k rtmp: po instalaci a pri prvnim spousteni ignorovat hlasku ze neco nejde. Dat OK a pak nastavit v Option vlc player jako prehravac a odkud ma nacist chanel list viz wizivig pro dalsi info. At se dari... ;) |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu -- Adobe Flash stream@Jurko. Stahnul jsem posledni ver. RealPl. 15.0.4.53. A opravdu tato verze funguje pro můj-žádaný- stream bez chyby.Měl jsem nainstal.asi 5 roků starý RealPl, ale ten to nedokázal. Dík za info. |
vasek33
![]() |
|
@ aslivinsMáš úplnú pravdu a ja sa tu s tým drbkám od začiatku týždňa a nemohol som príjsť na to, prečo to nefunguje, ale stále je pre mňa záhada ako rozbehať tento protokol v programe TV Readon. Stále sa mi nedarí, nevieš mi poradiť prečo mi to nefunguje? |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@PeMaTed nevim co je TV Readon... V rtmp se divam hlavne na franc. stanice. Ale ted asi dva dny nechodi kanaly co jdou pres tvsector, jenom pres wilma. Nevim neni to zalezitost sat prijmu. Chces-li pokecat o tom rtmp muj mail je alainpaulslivinski@gmail.com :)) |
aslivins
![]() |
|
@PeMaTak jeste jednou. TV Readon jsem rozbehal ale rtmp je lepsi. Tv readon neodblokuje hlasku "tento program neni dostupny pro vasi krajinu... Dost jsem googlil ale nic lepsiho nez rtmp jsem nenasel... pokud je to zadara. Jinak pokud te to zajima tak si stahni balik programu na stream atd Replay TV Pack 4. |
aslivins
![]() |
|
![]() |