![]() |
|
EVOLVE BladeDual CorderHD1/kúpil som toto zariadenie asi tri dni sa trápim s HDD Segate pipeline 500,po vložení mi načítalo zálohu ktorú si robím z PC.Tak som urobil v Evolve Format,prebehol dosť rýchlo asi 40s.Po pripojení na YouTube a spustení programu ktorý som chcel nahrať sú spodné tlačidla na DO nefunkčné to znamená že HDD asi Evolve nevidí. SW je z 13.jan.2012Je fakt že aj po vložení USB sa nič nedeje a nedá sa nahrať.V Menu som prepol aj na HDD resp.na USB. Vie mi niekto poradiť čo s tým. 2/Nevedel som sa tiež spojit s TV cez HDMI po zapnutí mi na 5s.ukáže Evolve a potom obraz zhasne i keď je Evolve zapnutý. Prosím o radu... |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: EVOLVE BladeDual CorderHDNemusi to evolve byt zapojene na vstup c.1 hdmi 1 ?Mne sa raz stalo ze soft bol nejako urobeny len na hdmi 1 a ked som zapojil inde tiez sa ukazal na par sekund a potom tma.Ale to bolo ine zariadenie,tak skus.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: EVOLVE BladeDual CorderHDto je len druhoradý problém.Viac ma trápi ten HDD |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
![]() |