![]() |
|
Nova Cinema v DVB-Tkoukate nekdo nyni na Bitvu v Ardenach? Jestli ano, slysite taky to jemne, presto slysitelne praskani v modulaci? Je to dokonce i v reklamach. Ostatni programy v MUXu2 to ve zvuku nemaji. Pripominam jen, ze mi jde o NC v DVB-T, sleduji to na kanale K49 z Klete. Diky za info.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nova Cinema v DVB-TJa to sice nepozeram cez DVB-T,ale sa zabavam ako hviezdami prespikovany film mozu zhovadit tym,ze pouzivaju absolutne nedobovu techniku, pomalovanu nemeckymi znakmi, akoze nemecke tanky a ostatna technika.No ale to je Hollywood......... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nova Cinema v DVB-Tpochopitelne na K39.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nova Cinema v DVB-TSem to chvíli sledoval a nic-Ostrava !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Nova Cinema v DVB-TJá se na to taky nedívám , protože tutově běží ta ohudlaná verze místo původní 167 minutové a jak znám Novu a další český prasostanice, tak nejspíš i v ořezu 4/3 Pan&Scan Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Nova Cinema v DVB-TJo. Je to slyšet. Litomyšl |
lajči
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Nova Cinema v DVB-T..třeba už začíná "praskat" na lepší časy:-D ahojda Jirko.. ;)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
Bitvu v Ardenach jsem viděl v HDremaster HD v 16:9 - to je úplně jiný films 5.1 DD Na Sky Movies UK T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 167 |
![]() |
|
RE: Nova Cinema v DVB-TDíky za reakce, ten film mám doma taky na originálním DVD s českými titulky a původním audiem, ale mě šlo technický problém ve zvukové stopě programu ve druhém multiplexu.No nic, díky. Dělalo to i dnes ráno, když ještě nejel standartní program. Při těch hodinách na modrém podkladě to bylo šlyšet velmi čitelně. Testováno na jakési 50 placové plazmě Samsung. Dnes budu zkoušet doma další komponenty. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nova Cinema v DVB-TPred hodinkou jsem NC pustil na Digipalu2 v Brne, shodou okolnosti taky Ardeny. Ani na filmu ani v reklame jsem zadny problem se zvukem nezaznamenal. To spis obraz byl torchu divny, jak zpomaleny film. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
ivoviTaky jsem si dnešní reprízu nahrál na Ultimu, abych to mohl vyzkoušet. Ztáhl jsem si přes FTP kousek zvuku, zdá se, že to je čisté. Včera večer jsem na to koukal na plazmě Samsung na mimo domov, bylo to velmi nepříjemné, všiml jsem si, že každý lupanec byl doprovázen jakoby zábleskem několika pixelů na obrazovce. Na jiných programech to nedělalo. Zvláštní...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |