![]() |
|
SKYLINK nenaladenie niektorych tvPozdravujem.Mam problem.Nemozem naladit transportery kde su ceske , slovenske a niekdtore platene tv.Mam dva prijimace HUMAX a BIGSAT.Prvy je certifikovany a v druhom je uni citacka.Prave ten druhy nenaladi prgramy.Uz som skusal kde co, no nejde to.Co je zaujimave, tak dnes mi kamarat doniesol prijimac s uni citackou a tam to tiez nejde.Mam to chapat tak,ze si z nas zas robi SKYLINK (nevhodné slovo)? :fuming: Nastastie ten HUMAX ide v pohode.No ked si chcem pozriet sport tak mam smolu.Pritom si platim balik KOMBI.Ma este niekto podobny problem? |
mitoo
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvSu dve moznosti.Bud treba nahrat posledny soft,alebo si doplnit aktualne TP.Neviem ci ten stroj ma sietove hladanie, alebo blind scan.To by mal vediet majitel. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvJo a nevie naladit alebo nemas obraz,nie je to iste....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvA kterypak BigSat to je a kterypak program nenaladi ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvskylink si z tebe určitě nevhodné slovo nedělá, ten za to nemůže, že nejsi schopen si poradit s problémem :lookaround: :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvale zase je to pohodlnejšie nabrýzgať niekomu za svoju neschopnosť :8) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvNevěděl jsem, že karta Skylink není určená pro pohodlné a technicky neschopné zákazníky.. :O |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvkarta skylink ano - veď mu to v Humaxe ide.Ale prístroj s Conax preplácnutou čítačkou nie. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvmito napsal "Nastastie ten HUMAX ide v pohode.No ked si chcem pozriet sport tak mam smolu.Pritom si platim balik KOMBI.Ma este niekto podobny problem?" |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvMnoho problémov naraz,ale mám pocit,že problém je neschopnosť niečo v tomto prípade trochu odborné urobiť.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvchce to prečitať manual a možno to chce aj prepalenie softu ak tam je conax ;) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 779 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvNejdřív si ujasni zda to jde "naladit" či to píše,že je zakodováno......nebo chyba karty či čtečky.Pokud ti to stanici nebo celý transporder "nenajde",tak chyba nebude asi ve čtečce nebo kartě..... Je potřeba dopsat do přijímače všechny aktuální transpordéry ručně(případně aktuální setting). Až to půjde naladit,potom můžeš řešit kartu nebo čtečku. Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
mitooPo prvotnom rozhorceni je komunikacia nulova,ci si mysli ten skylink !:laughing: :laughing: R^ jaj pardon SKYLINK ! Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvNo, problem upresnim je to Bigsat BS-s 67A na overenie mam od kamarata opticum presne cislo neviem tusim 41 a nieco...Obe maju unicitacku.Stroj ani po rucnom vlozeni TP nedetekuje transporter kde su umiestnene STV,NOVA a podobne...Ani ten kde je HBO...Snazil som sa uz asi o vsetko.Pritom do 5.5. islo vsetko v pohode.A zrazu nie...Zda sa mi to byt nenormalne.Takze mi skuste poradit.Chcem si sice kupit novy stroj,ale momentalne nan nemam peniaze.Takze mi skuste poradit,ako postupovat.Skusal som od refreshu karty po vymazanie a opetovne nastavenie satelitov v zozname.Nic nepomaha.Pokial mi je zname,tak v tom prijimaci je soft aktualny.Poprosim pripadne o presne riesenie problemu. Dakujem |
mitoo
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvAk ti to nenaladi je problem mozno v softe,ked iny box ide.Aby si urobil unicitacku potrebujes vhodny alter.soft.Ale nebudem to tu rozoberat,mozno sa ti niekto ozve.Potom mozes refresovat do rana, ked ho nemas.Musis presne napisat co mas,ci to nenaladi alebo len neotvori uz naladeny kanal.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tv"nedetekuje transporter kde su umiestnene STV,NOVA a podobne...Ani ten kde je HBO"všetky 3 spomenuté programy idú z H polarizácie, skontroluj v nastavení, či nemáš zadanú len V polarizáciu. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: SKYLINK nenaladenie niektorych tvpolarizaciu som skusal menit tiez. |
mitoo
![]() |
|
RE: Skylink nenaladenie niektorých tvZdar už jednou jsem se k tomu to zmiňoval protože se mě to také stalo pokud nejdou jen některé slovenské 11836 a 12070 transp.Tak mám radu asi toto je to v elevaci paraboly nahoru dolů stačí milimmetřík a už nejde některý transp. Je to velmi citlivé.Zkus trans.11836 slov.tv podle něho naladit pak půjdou ostatní je to po milimetrech na parabole. Stačí málé vychýlení z nějakého důvodu a už to nejde. |
Sova9
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |