![]() |
|
Tenis Madrid and Nova SportChápete někdo proč Nova Sport nevysílá zápas Berdycha a dává raději Djokoviče? Já samozřejmě chápu, že vlastník Novy ze z Balkánu, ale i tak je to nepochopitelné.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Tenis Madrid and Nova SportVím, protože jsou to líní lemplové co nejjednodušší formou koupí přenos turnaje, kde si původní vysilatel určuje koho dá. I když by samozřejmě bez problémů mohli vybírat konkrétní přenosy, bylo by to ale o trochu víc práce a vyjednávání; kdo by to na Nově dělal? Radši to udělají tak, aby měli minimum práce, no a komentátor vždy sdělí, že bohužel oni neurčují přenosy, bla bla. |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE::Tenis Madrid and Nova SportCME z Balkánu?Třeba se pletu ale podle mě jsou to Amerikánci.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
satákNo dobrá, šéfuje tomu Rumun :-))) Jinak Berdych to vyhrál, koukal jsem na ruském HD Sportu, dával to ještě C+ Deportes 2, Sky Sport 2 HD ITA.... totéž s dnešním NHLkem Flyers - Devils... Místo něj je Videotext, ještěže je ten Sport 1 HD RUSSIA.... Když to neumějí dělat a nebudou to dělat pořádně, ať to raději nedělají vůbec a tu parodii na televizi raději zavřou.... z Play Off NBA nebylo na Nově skoro nic.... Pomalu končí druhé kolo PlayOff a na NS byly asi TŘI přenosy a tento týden je jen JEDEN - a to v neděli!!!!! To je teda placená TV, jeden by se vyblil... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
![]() |