Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Karta Cyfra+

Dobrý den, pomalu mi končí předplatné na kartě Cyfra+ Start na 5 měsíců,nevíte někdo, zda-li je předplatné možné prodloužit nebo se musí objednat nová karta? Za odpověď předem děkuji

klocpi
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Karta Cyfra+

Karta Cyfra+ Start na 5 měsíců se podle mě musí zakoupit nová.
Objednat lze přes satsklep.

baksik
Registrace: 5/2010

RE: Karta Cyfra+

Může se i prodloužit, ale vůči ceně "nové" karty se to nevyplatí. Taky mě čeká koupě. :8)

Casio
Registrace: 1/2006

Prodloužit se to nedá,jsou to jednorázovky.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Ale dají...ale lépe opravdu koupit novou.

Casio

Prosím o Link.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Takže když si ji objednám ted v květnu měla by hrát do 30.10.2012, je to tak? :((

klocpi
Registrace: 7/2007

Já si pro ni jezdím do satsklepa do Bogatynie,není problém-zaregistrujou mi ti to tam i s aktivací kolegové z Polska. R^ :fuming:

satanolog
Registrace: 1/2007

Kdyz mi koncila platnost na karte Multipakiet Canal+ HD, tak jsem v Satsklepu ucinil dotaz na moznost prodlouzeni a bylo mi sdeleno, ze to nejde. Tak predpokladam, ze je to podobne i s kartou Cyfra+Start

kaos
Registrace: 2/2009

Jinak já nevím jak vy,ale já to mám na půl roku ten paket.

satanolog
Registrace: 1/2007

cituji Satsklep: " Abonament do 6 - ciu. miesięcy . Miesiąc bieżący oraz 5 kolejnych miesięcy." , myslim, ze neni treba prekladu ..

kaos

Mně teda v Českém Těšíně tvrdili něco jiného. Lze kartu prodloužit, je ovšem lepší si koupit novou. Takto mi to holčina sdělila.

Casio

Samozřejmě v Polském Těšíně. :)))

Casio

to Casio: zde odpved ze Satsklepu na muj dotaz : " Good morning,
unfortunetly for today Cyfra+ doesn t extended the ending card and when you want to watch after that you must buy a new card."

kaos

C+ Kompakt

mě spíše zajímá Cyfra+ Kompakt za pětikilo zlotých, na půl roku. To je v přepočtu pětikilo v korunách na měsíc, takže je to na úrovni Kombi HD od skylinku, jenže zde holt ta Anglická, Španělská i Italská liga v HDčku je :-) Absence HBO mi nevadí, na Canal+ Film HD jsou filmy mnohem novější a atraktivnější, než na našem HBO a polsky jako ostravák rozumím stejně jako česky....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

C+ Kompakt

Podle mě je karta C+ Kompakt zbytečně drahá,výhodnější je karta Cyfra+ Start na 5+1 měsíců.(má sice menší nabídku,chybí AXN,..).
:O

baksik
Registrace: 5/2010

cyfra+

u mne je to jasny až mi projde predplatny ! nova karta ! když porovnam priblbly skylink a polskou cyfru neni co rešit !!! levnejši a kvalitnejši !!! dvb-t + zahranične platformy na sat a je vymalovano :8) R^

WADER
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra