![]() |
|
mimo mísu.... xtreamer proAhoj všem. Omlouvám se, ale potřebuji poradit. Ja vím, že je nato i jiné forum, ale tam jsem se nedočetl co ja potřebuji vyřešit.A zatim se mi tam nik nevyjadřil. Tak to skouším zde. Má někdo tento multimediální přehrávač a nepomohl by mi, prosím? Budu rád, když se mi ozve na email: kury32@centrum.cz Děkuji kutil. |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
@ kutilhttp://www.youtube.com/watch?v=s2Pw6erH8WM ;) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
PeMaAhoj to si mi opravdu hodně pomohl.... To video jsem, už viděl. Prosím o serioznou pomoc,kutil. |
kutil
![]() |
|
RE: mimo mísu.... xtreamer proA ja mám odkiaľ vedieť, že si to už videl-za dobrotu na žobrotu... |
PeMa
![]() |
|
PeMaA Ty máš tento přehrávač?kutil. |
kutil
![]() |
|
RE: mimo mísu.... xtreamer proNemám, ale ja sa tiež drbkám s prepáčením už druhý deň s Readon TV Movie Radio Playerom. Neviem tiež príjsť na jednu vec... |
PeMa
![]() |
|
PeMaOk. A ted: za 1) jsem ptal kdo má tento multimedialní prehrávač...?za 2) pokud máš také problém ze playerom, tak se vyjadři na svůj konkrétny tip a nereaguj co se tě netýka - jiná značka. Na příště to snád budeš vědet. S pozdravem kutil. |
kutil
![]() |
|
@ kutilNa budúce sa na teba z vysoka vyserem... |
PeMa
![]() |
|
PeMaTo je škoda, na tebe reagovat. Asi IQ ti spadlo na minimum, že to neumíš pochopit. Radeji nereaguj na nic, bylo by to škoda tvého času....kutil |
kutil
![]() |
|
@ KUTYL s.r.o.Hlavná vec, že ty ho máš vysoké a nevieš si poradiť sám... |
PeMa
![]() |
|
PeMa:))) To nemá cenu. Srazit se z (nevhodné slovo)em je velká srážka.....A neumíš ustoupit a přiznát si, že se to tebe a tvého problému netýka. Už nevím ako ti to mám napsat abys to pochopil. Ted znova a naposled!!! Pokud neumíš pomoc, tak to nech být a nereaguj hloupíma odkazama atd.... Protože to k ničemu nevede. Toto je moje poslední reakce na tebe PeMa. Už to chápeš? kutil. |
kutil
![]() |
|
RE: mimo mísu.... xtreamer proChoď sa radšej dívať na hokej a nemysli na cocotiny... :razz: |
PeMa
![]() |
|
![]() |