![]() |
|
Kvalita obrazuMám Panasonic L42E30E a s kvalitou příjmu DVBT a zejmnéna MPEG4 z Polska jsem spokojen.Přes HDMI Hama 1.3 připojen sat Openbox Panthera ale zde nesjem schopen dosáhnou u SD příjmu alespon takové kvality jako u DVBT.Zkoušel jsem rozlišení 720 i 1080,nastavení obrazu v menu / saturace a pod./ stále o ničem. Vidím že z toho stroje asi nic víc nedostanu,nebo je jiný názor? Dík |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuno nič s tým nepravíš. cez dvb-t mám stv,joj a markízu s jasnejším a aj kvalitnejším obrazom ako cez družicu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuLoni v listopadu jsem kupoval TV a rozhodoval jsem se mezi Panasonic L42E30E a Philips 40PFL6606H/12 a právě kvuli Sat a DVB-T v SD jsem tehdy volil Philipse.HD mělí oba OK ,ale v SD byl znatelný rozdíl.Poláci mají DVB-T v mpeg4 o třídu lepší než v ČR,a i na satu mají programy PL SD FTA i PAY TV ostřejší,zajímalo vy mě jaké zařízení k vysílání se používá u nás a v Polsku. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
habrvy používate platený a poliaci kradnutý.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuStavme sa, ze ten openbox je optibox....Inak nic neurobis slabe SD,inak ma box obraz v pohode prevadzkoval som alligatora a nebol problem co sa obrazu tyka.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu@habr -souhlasím s Tvým názorem na 6606H. HD obraz je v pořádku ale s tím SD asi nic nenadělám.Já jsem taky silně uvažoval o Phlips ale odradil mně ten způsob ovládaní / vše přes tu jejich knihu - menu - .Tak jsem raději jen kvůli tomu šel na Panasonic.Je otázka co volit: obraz nebo způsob ovládání. |
Displej
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuVážení diskutující - ještě k doplnění problému:vybíráme rovněž TV pro syna - priorita by zde byla opět kvalita na SD satelit.Koukáme po LG 42 LW 5400.Opět pro efekt 3D bude nutné čím to krmit.Jenže to Vám žádný prodejce v krámě nepředvede.Nebo třeba i levnější typy od LG řady LV 3550 bez 3D jedná se o kvalitu zobrazení z připojeného satelitu.Pokud má někdo zkušenosdti s těmito TV děkuji za názor. |
Displej
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuDisplej 3D a SD ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuSamozřejmně mám na na mysli konverzi - měla by převádět jakýkoliv signál výsledek je závislý na kvalitě vstupu. |
Displej
![]() |
|
zapomeňna konverzi. Aj konverzia HD signálu 2D do 3D má ďaleko do "normálneho" 3D.Jedným dychom hovoríš, že "priorita by zde byla kvalita" a potom povieš že SD zo satelitu konverziu na 3D alebo sa pýtaš na low end model. Zjavne ti ide o lacné riešenie a to u LCD nikdy nie je o kvalite. konverzia SD do 3D je zvrhlosť, to snáď ani nie je téma na diskuziu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu@Dagy2 - děkuji za názor. Viděl jsem konverzi v obchodě z jejich předváděcí smyčky HD a nebylo to špatné.Ale asi máš pravdu že počítat z nějakou konverzí sat.signálů nemá smysl. |
Displej
![]() |
|
![]() |