![]() |
|
čeká nás velké přelaďování DVB-T...???Jisté informace z "lepších kruhů" hovoří o přelaďování v rámci DVB-T. 1.etapa se bude týkat kmitočtů nad 60-tým kanálem, a ta druhá zatím diskutovaná, kmitočtů nad 49-tým kanálem, které mají být uvolněny mobilním službám. Hurá, to bude kšeftů, ale obyčejným lidem to vůbec nezávidím.DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
K49 včetněhttps://www.parabola.cz/forum/topic-70702/Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: čeká nás velké přelaďování DVB-T...???tak já jsem "obyčejnej lid" a je mi to celkem šumák :))) Sice bydlím v paneláku, ale na společnou anténu stejně nejedu, protože je už pár let ještě od dob analogu trochu pokuřvená a tak mám svojí na balkóně. :))) Takže klidně ten k49 můžou šoupnout kam chcou, protože nepoužívám žádný zádrže a žádný podobný voloviny. :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: čeká nás velké přelaďování DVB-T...???at to preladej klido hned, stejne mi ta 60 nejde :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: čeká nás velké přelaďování DVB-T...???Byl bych opatrny a posunoval bych pomalu.Lepsi kruhy at si daji aspon 1/2 litru slivovice proti strevnim potizim.Pokud budeme preladovat,tak s tim nic neudaleme.Moje naprosto subjektivni tvrzeni zni:MUX "1","2" a"3",zadne preladovani nebude,az r.2021 na DVB-T7. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |