Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

To:Saxon měřící technika

Ahoj kolegáčku,zdravím,dnes nemám kromě přeladování,a setingů u novejch SD i HD mašin co mám ve skladu,žádnou instalačku.Vpondělí,už ale jo,zaplat satan,chtěl jsem se Tě zeptat jake používáš měřák jestli už S2 a jestli už se Ti zaplatil a jakej n´má využití,jestli si to tady už řešil sorry.Jinak Tě ofiko zvu ke mě na prodejnu i do kanclu.Zatím se měj jo já používám na satelitySATLINK-WS-6902 od ab-comu i pípatko,když dojde baterka Digisat-pro a na pozemák mám dost dobrej něm.měřák.Tak se měj a až bude čas písni. :fuming:

satanolog
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: To:Saxon měřící technika

Ahoj, používám ROVER Digicube STC, tedy s DVB-S2 tunerem. A jako rezervní používám Satfinder Trimax 6600, taky s DVB-S2 tunerem. Jestli se mi už zaplatili? Já to takto neberu, prostě jsem si na ně vydělal. ROVER je můj druhý DVB měřák, před ním jsem měl Prodiga5 od Promaxe, uplně první Satlooka. Ani jedno už ale nemám, oba jsem prodal, oba ještě slouží. Na terstriku mám ještě navíc jednoduchý TAM od Maxpeak, ten je ideální na kontrolu zásuvek po instalaci, nebo na jednoduchou práci s anténou.
Zatim mi to uplně postačuje.
Proč se ptáš?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Jen ze zájmu,já S2 tolik nevyužiji,ale přemýšlím když už tak jakej a s Tebou se tady znám na diskusi,jinak děláme ve stejný branži a to cos napsal,že si to koupíš když je to dobrý anekoukáš zakolik tak s tím souhlasím,ale u mě si na to ty naše hračky musej vydělat.Jak si na tom ted s kšeftama?Jinak se měj... :fuming:

satanolog

Já musim taky koukat kolik to stojí, jako většina z nás. Jestli montuješ profesionálně, tak S2 přece využívat musíš, ne? Vždyt S2 transponderů je plno a důležitých čím dál víc. A problémů s nimi taky... ;)
Dneska má S2 tuner skoro každý měřák, i findery na deset tisíc.

On Air!

Saxon

Nemůžu s Tebou úplně souhlasit ano mě to živéí,ale i s tím Satlinkem co mám nastavím vše v pohodě,HD nemám problém ani jediná reklamace,ale S2 s tím počítám.Ten Tvůj máš z velkoskladu kolik Tě stál? ;)

satanolog

Promin za překlepy,S2 je nutná to ano,ale když umíš tak nastavíš parabolu a S2 frekvence poslepu.A ty umíš... ;)

satanolog

Já na to má trochu jinej názor, ale to nevadí.

Kolikrát se tu psalo o transponderech s modulucí 8PSK, tak kdyby tě to někdy zajímalo, tak si to můžeš najít. Měj se, jdu na oběd.

On Air!

Saxon

O.K.Jinak se měj číst to nemusím,znám to v praxi,nic ve zlým-nech si chutnat,jdu něco dělat.

satanolog

Vidím to na nějaké hulení... :bigeyes:

Promax
Registrace: 12/2005

No nejako by som neporovnaval satlink z meračami ktore tu saxon spominal .Ak montuješ po domoch trebarz ti ten satlink stači ako tak ak to maš ako koniček a sem tam nejaka montaž ak však robiš trebarz aj STA tak tam ti stačiť nebude.Satlink je v podstate mala prenosna telka s tunerom ktora z novym softom nejako ukazuje trebars aj uroven signalu ale to je tak všetko.

jopo166
Registrace: 1/2009

:laughing: :laughing: :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

jopo

Může se srovnávat Trimax a ten jeho, když by někdo chtěl.

On Air!

Saxon

To:jopo166

Nejsem tady zvyklej někoho urážet,tak ty ses se satelitní technikou potkal v japonským rychlíku.Dělám profesionálně jak prodej tak montáže nejen satelitů,ale irozvody pro baráky,DVB-T aj.Se Saxonem soulasím,Trimax je dost porovnatelnej,ale baterie hlavně výdrž je u mýho lepší.Rád bych aby ten kdo měřákům nerozumí vid jopo aby se do toho nesral,ta diskuse byla pro Saxona chtěl jsem se ho zeptat na názory na měřáky s S2. :fuming:

satanolog

To:Saxon

Měl jsem ROVERA v ruce,je dost dobrej,ale cena je přemrštěná,ted nemyslím kvalitu,ale ten můj za málo peněz hodně muziky,měl jsem i jeho bráchu s S2,o 3tisíce dražší ale v dnešní době?Těch montáží zas není tolik i když dělám nejen ve svém kraji ale třeba i v Praze nebo na Tanvaldsku... ;)

satanolog

prepač satanolog že som sa ti zaplietol do diskusi

trimax z tym satlinkom ja by som nedokazal nikdy porovnať medzi sebou.Možno preto lebo som sa zo satelitnou technikou stretol v tom japonskom rychliku :-/

jopo166
Registrace: 1/2009

@satanolog

Nejsem tady zvyklej někoho urážet,tak ty ses se satelitní technikou potkal v japonským rychlíku.Dělám profesionálně jak prodej tak montáže nejen satelitů,ale irozvody pro baráky,DVB-T aj.Se Saxonem soulasím,Trimax je dost porovnatelnej,ale baterie hlavně výdrž je u mýho lepší.Rád bych aby ten kdo měřákům nerozumí vid jopo aby se do toho nesral,ta diskuse byla pro Saxona chtěl jsem se ho zeptat na názory na měřáky s S2

no to me podrz, a to vse delas se srandovnim satlinkem za tri tacy, pokud to tedy umis opravdu jen s tim vyhledavacem signalu tj. v podstate bez meraku, jsi opravdu mistr a hluboce se ti klanim

rj45
Registrace: 6/2007

rj45

proč ne,tady jsou největší experti,jeden tady nastavuje motory pouze s buzolou od vietnamců R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Satlink

Když byste to se Satlinkem WS-6902 neuměli tak potom jsem vážně asi génius...Jinak chtěl bych vidět Vás jak když Vám chcípne baterka u Vašich profi za 70000, jak to dáte s pípákem Digisat pro a zajímal by mě Váš obrat za měsíc...Já mám své zákazníky spokojené a pokud někdo chce mě vidět při montáži,klidně at přijede a at si vezme svůj měřák a budeme to dávat každej zvlášt.Jinak sesorry za ten japonskej rychlík to jsem trochu nemotivně přeznal neznáme se,jen tady z Paraboly.Chtěl jsem diskusi se Saxonem-povoluji redakci uveřejnit můj e-maila jsem zvědav kolik se Vás přihlásí.Mějte se :laughing:

satanolog

pierrepetr

Nevím proč zrovna ty kritizuješ něčí v praxi ověřenej názor seš tady už taky nějaký pátek,pracoval jsem i s Trimaxem 6600+ a Satlinkem 6918 to je S2,i se Saxonovým měřákem,pro mě stačí 6902 i cenově a ne proto,že je levnější,ale pro to co dělám mě stačí.Mám firmu a v dnešní době je každej zbytečnej náklad přepychem.Musím pracovat za chvíli jsem v zahraničí.Tak se mějte.

satanolog

satanolog

Co to je dost dobrej něm. měřák?
Ty jsi dělal s ROVEREM Digicube? Co a jak dlouho?

On Air!

Saxon

Podle mě nikomu ho nenutím mám ho od Weisse SATLINK WS-6905
a Roverem jsem měřil DVB-S2 A taky VKV signál jinak má výhodu v 6,5 palcová /16cm/ TFT dotykové obrazovce s poměrem stran 16:9.Ale musel jsem ho vždy každej večer dobíjet přes noc,nevím jak Ty,ale je drahej.Jsem v práci v Reichu,ale Tobě jsem odpověděl.
R^

satanolog

Sorry zapoměl jsem Ti napsat -že jsem ho zkoušel asi 14dní nebyl můj,jen půjčenej od firmy. R^

satanolog

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra