![]() |
|
nenačítání dat na kartuMám technisata digit hd 8s+karta výměna a balík multi hd.Od čtvrtka se mi nenačítají zápisy na kartu-načtení trvalo každý den max. do hodiny,a od čvrtka nic tak jsem si udělal refreš.Data naskočila , včera cca po šesti hodinách naskočilo asi 7 dat a vic nic, tak znova refreš a data naskočily.Dnes je to zapnuté od 6:00 a nakočily do této doby pouze? dvě data.A to OBBC+O7D4.Připadá mi to že se to děje od spuštění ČT4HD ale nejsem si tím jist.Neví někdo více co by to mohlo být?Upozorňuji že do čtvrtka to chodilo bez jakýchkoliv problémů tím pádem bez jakéhokoliv zásahu do systému.Už ve čt i pá jsem psal do sky ale provider mlčí. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartushodou okolností mi při psaní dotazu přišla odpověď/nicneříkající/ od providera.To jsem už dávno provedl ty jejich rady a taktéž mám licencovaný modul Cryptoworks. ;) Aktivace Vaší karty je v pořádku.Ověřte naladění, některé stanice mění frekvenci: Důležité je mít satelit naladěný správně: http://www.skylink.cz/web/structure/16.html Stanice je nejlépe ladit v době vysílání. Pokud nehrají noe a ta3, nechejte nastavení satelitního kompletu ověřit technikem. Pokud máte programy správně naladěny ( musí Vám hrát Noe TV, TA3 ,ČT24 a Óčko - nekódované programy), proveďte restart Vašeho přijímače (tzn. vyndáte kartu, vypnete přístroj na 2 minuty ze sítě, zapnete, vložíte kartu zpět a nastavíte přístroj na jeden z kódovaných programů z karty - nejlépe ČT1 na 2 hodinky). Zašleme reaktivace. Dekódovací karty Skylink jsou velmi spolehlivé, závada karty se dá v 99,98 % případů vyloučit. Nejčastější příčinou tohoto stavu je čtečka karet, resp. dekódovací modul v satelitním přijímači. Na našem trhu se v posledním době objevilo nespočet značek a typů přijímačů, které nemají originální, licencovaný dekódovací modul CryptoWorks/Irdeto, ale využívají čtečky pro kódovací systém „Conax" nebo tzv. UNI čtečky. Dovozci tyto satelitní přijímače vybavují různými verzemi softwaru (programu), který umožní v těchto čtečkách používat karty Skylink. Bohužel programátoři těchto nelicencovaných čteček nejsou vázáni žádnými pravidly. Proto nedokážeme kompatibilitu čteček s kartou Skylink zajistit. Existují dvě možnosti řešení. Pokud je přijímač vybaven CI slotem, stačí zakoupit dekódovací modul s originální licencí CryptoWorks/Irdeto a kartu používat v tomto modulu. Pokud přijímač nemá CI slot, nezbývá než satelitní přijímač reklamovat u prodejce Ověřte prosím Vaši SW verzi ve Vašem přijímači. Více informací naleznete na www.omko.cz S pozdravem Kateřina Čechová Zákaznický servis Skylink |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartu:) zacina to byt zaujimave. len co na to povie sklnk v najblizsich dnoch? ;) |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartudokelu, to bola ale rychlost ;P :bigeyes: |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
99,98 %šak Jo ,tie karti su také spolahlivé, že pojdu 99,98 % iba na tom ,na čom Skylink chce :laughing: ale to už asi zabudli napísať. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartuA na co potřebuješ zapisy každý den,pokud přišly při zaplacení balíčku,tak snad přišly na měsíc,a kontrolovat kartu každý den jestly tam je zápis pokud to hraje,proč?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartukoukam na jednu ICE kartu a vypada to tak ze to funguje uplne normalne.vsimnul si nekdo z vas, ze nove aktivovany karty maj v promomodu chid 138E zatimco driv to bylo 138B ?? :)) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartuJO JO global free: 138A,1389,138BVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartutak na to prave zapomen :) vcera sem tu mel kartu 138E a schvalne si zkus kartu 138B jestli ti tam jede vsecko :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartuok psal jsem jak to bylo.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartuskylink, už konečne začal bojovať voči dopísaným zápisom na ICE a IRDETO, nechcel by som byť v koži pána čo predáva na bazoši neobmedzené platené irdeto karty :D |
ndsupcdigi
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: nenačítání dat na kartubublajs, jj uz sa to tu riesilohttps://www.parabola.cz/forum/topic-70727/2/ Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
habrMě to taky zajímá-jelikož chodí/ly/ každý den a najednou ne tak je to divné ne?Někdo je takový pedant že si to asi kontroluje jestli jsou či ne.a odpověď skylinku? K zasmání,nicneříkající blábol stačilo by napsat třeba toto:máme problém s učitými čísly karet na odstranění problému se pracuje.Ten tázající má asi problém a proto se ptá. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
petr33to že zápisy chodí každý den, neznamená že pokud pár dní vynechají, tak že se jedná o problém. Proto je tam ta rezerva 1 měsíc na platnost zápisu. Pokud v licencované čtečce, nebo modulu nepřijde ten zápis ani do měsíce a funkčnost karty se omezí, tak pak už by se o problém opravdu jednalo. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilOK-jde mi o to že nedávno zápisy chodily a nechodily mizeli zápisy a objevovali se jiné-problém s HD programy tak aby to nebylo něco podobného.všude tenkrát klid jenom se to řešilo zde, provider dělal "mrtvého brouka" a pak přiznal chybu u sebe.Zápis FFD0 se mi taky načítá za 1-4dny. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
![]() |