![]() |
|
Skylink ICE karta a Gital kartaJe to zvláštní, ale přestali fungovat některé sportovní programy na Skylinku kartě ICE např. ČT4, Eurosport 2, Sport1, Sport 2, ale jiné fungují a tak jsem vytáhl Gitalku dal do modulu a už jedou dokonce i CT4 HD, která na kartě Skylinku nemohla rozjet opravdu zvláštní úkaz. Ty sportovní, ale nefungují, ostatní ano. Ale to nevadí. Hlavně, že něco jede. Mají to nějak to kódování popletené. |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE karta a Gital kartato není popletené, to je záměrné ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
pro drobečka:když je to záměrné tak ať se pak nikdo nediví, že Skylinku lidé nadávají myslím si, že oprávněně.Nemají do toho pořád vrtat lidé ze Skylinku pak mnoho lidí s tím má problémy. |
patera
![]() |
|
RE: Skylink ICE karta a Gital karta...neprešla ti zmena chidov vypni bloker /ak máš aktívny/,prepni ct1 vypni zo zásuvky a znova zapni ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE karta a Gital kartaTak, tak, jaký přijímač jest použit? ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE karta a Gital kartaDobre som to pochopil,obvinujes skylink zo sabotaze na tvoj bloker?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE karta a Gital kartaA ještě se dobrovolně sám přiznal k nelegálnímu příjmu (=krádeži) a teď může čekat soudní potahovačky, o kolik Skylink obral... :8)47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
pro liquireJakej bloker co to plácáš za nesmyslné věci. Všechno teď funguje ,jak má řádně platím balíček Multi+ HD. Už se rozjeli i sportovní programy. Ty tomu tak rozumíš, jak koza petrželi. Asi v tom dělal Skylink úpravy a já ani nevím na co ten bloker je a jak se zavádí. A vůbec mi to nezajímá. Jenom mě nebaví pořád vyndávat a přesouvat karty. |
patera
![]() |
|
paterataky si myslím že automobil má jezdit a né pod ním furt tzv.mechanik ležat.Dnes je taková bohužel doba že IT maník se musí pořád v něčem štourat a tím se zviditelnovat jak mu to pálí. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
pro pateraChlape ja som ta neobvinoval, ale sa pytal,lebo niekto ti poradil odstavit bloker.Nebolo jasne ci ho mas,preto bol otaznik na konci vety!Comu rozumiem, alebo nie nechaj na mna,hlavne ked ako mises ani nevies co bloker je.Ja som neskumal tvoje vedomosti ani schopnosti, tak sa zdrz hodnotenia mojich,maj sa. ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pro liquereTak se Ti omlouvám nechtěl jsem urážet to spíše Děda Petr do mě ryl. Ale přesto fandím koumákům co se dívaj zadara. Skylink je vcelku dobrý proviader, nebo se mýlím. Když vypadne Sport to se každý diví a pokud je úprava tak do sportu se dobře trefuje co takhle vysadit animované dětské kanály ty ne!! |
patera
![]() |
|
pro pateraNabudúce ak sa chceš niečo spytat tak napíš v akom prijímači máš kartu lebo v podstate malkaždý pravdu kto ti na tvoju otázku odpovedal. |
korok
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 215 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE karta a Gital kartaV pohode .... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
paterapatera ele žádný problém nebyl chyba u tebe |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
Pocujte automechanici (Patko a pod.)Tolko tu budete o tom aute vykecavat, az uz nenastartujete. Vsak si kupte so zaplombovanou kapotou, ked Vas remeslo nebavi. Najdete u konkurencie bez problemov a ano forum nebudete potrebovat, iba hotline. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
dunaj...nechápem o čom točíš v tvojej reakcii ,napísal som niečo zle ??? :(( ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
![]() |