Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Upír z Feratu - KinoCS

Kdo provozuje vysílání tohoto kanálu?
Minimálně tento film je odbavován se zvukem s otočenou fází signálu. Schválně si vyzkoušejte stereo poslech...
To to nikdo nekontroluje?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

už kvůli

tomu hnus dat.toku na to nekoukám a stereo tady vůbec neřeším,připouštím,že zvuk je hnus,stejně jako obraz R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Upír z Feratu - KinoCS

Jasný, obraz je děsnej, ale vysílat audio v protifázi, to je teda úroveň...
Schválně si počkam, co se bude dít s audiem po skončení filmu.

On Air!

Saxon

Bude to v poradku. Alepson s nejvetsi pravdepodobnosti. Takto bohuzel ty filmy jsou "vyrobene", ale takto z(nevhodné slovo)nych ja opravdu uz jen minimum. Nechapu kdo co ma vuci obrazu, je dost slusny, takovyto datovy tok se pouziva u SD kanalu v MPEG-4 i jinde v zahranici u pay tv.

koudelka
Registrace: 4/2009

na skleněnce

v garáži,slušný obraz R^ :laughing: R^

pierrepetr

3,25 Mb/s v MPEG4 neni tak hrozný datový tok pro SD kanál.
Ale at mi nikdo netvrdí, že takto pustil zvuk Juraj Herz.
To si to teda stáhnu z netu a vyzkoušim to.

On Air!

Saxon

No ja se obavam ze Juraj Herz ani nevi ze to z nejakeho PC odbavovane. Natoz aby vedel, ktery p.r.a.s.e to takto udelalo. Tohodle technika bych kopnul do pr.. Jedine by ho omlouvalo, kdyby byl hluchy :)

koudelka
Registrace: 4/2009

Takže závěr jasný: další program na KinoCS je už v pořádku a kopie filmu Upír z Feratu stažený z netu v avisouboru má zvuk ve stereu v pořádku. Takže to lecos napovídá, jak se v KinoCS pracuje s materiálem...Zmršit zvukovou stopu při loadování na vysílací server, to je liga!

On Air!

Saxon

co bys čekal

,jaký skylink,takové programy R^ :laughing: R^

pierrepetr

Jestli to mělo 3,25 Mbps, tak ten hnusnej obraz nebyl způsobenej datovým tokem. Vždyť to je jako kdyby se to vysílalo v MPEG2 s tokem necelých 10 Mbps!

Martin79
Registrace: 7/2008

Hoši co by jste chtěli po těchto starších filmech? Myslím, že kdyby to mělo i 10tis kBit/s tak by Vám člověk nevyhověl.
Skylink Kombi, CS tv R^ R^ .

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

31 let

Souhlas, byl to 31 let starý film a já byl rád, že jsem se na něj po dobrých 20 letech mohl kouknout. Pokud u něj někdo hledá "Dolby Digital", musím se smát.....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

hotovy

Tady, ale nikdo o dd ani nepip. Až teď ty. Saxon píše o obracenem stereu. Což je fakt prasarna. Rv

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys

však jsem to dal do uvozovek.... já si myslím, že Ferat ani nebyl stereo natočen.... rozhodně mi nepřipadal zvuk na 31 let starém filmu neadekvátní

hotovyrad

wladys

mas pravdu, oni by pani museli nejdriv vubec tusit, co to je stereo signal v protifazi, pak by takove kraviny nepsali. Vubec mam posledni dobou pocit, ze plno lidi se vyjadruje k tematu, aniz by vedeli o co jde. Pak bohuzel diskuse take tak dopada...

On Air!

Saxon

hotovyrad

myslet, znamena howno vedet. ten film ma regulerni stereostopu, tak si pust pasaz s hudebnim podkladem od Hapky a poznas to hned, jestli teda alespon tusis, jak to zjistit sluchem, nebo to zmerit a cim.

On Air!

Saxon

to Saxon

Jo, máš pravdu, nahrál jsem si to a nyní na to koukám na aparatuře, včera jsem se díval při práci jen přes Dreambox Web Control....

hotovyrad

jestli to pujde jeste jednou, tak to stahnu do audioeditoru a hodim analyzu do Albumu. Jinak protifaze se muze projevit u jakehokoliv vicestope distribuce, kdyz bude ve dvoustopem kanalu monosignal s obou stopach/stare filmy/, tam bude protifaze fatalne degradovat poslech uprostred poslechove baze. Je to trochu obdoba problemu s prijmem signalu ze dvou anten z podobneho smeru. Ve zvukarine je to stara znama vec, predevsim v konstrukci basovych reprobeden...

On Air!

Saxon

to Saxon

Já Ti rozumím, několik beden jsem za mládí postavil, ale při poslechu přes PC a navíc u tak starého filmu mi ani nepřipadlo, že ten film měl být stereo, na tu dobu to bylo celkem inovativní.... na naše poměry :-)

hotovyrad

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra