![]() |
|
azbox premium kopirovanie usbAko sa da skopirovat film z usb na interny disk v enigme2 ? Original fw nebol problem. Filemanager mi dava moznost kopirovat len do internej pamate a nedovoli mi zmenit cestu v pravom okne len v lavom. Podotykam, ze kopirovanie po sieti je nekonecne, lebo ako pc tak aj azbox mam cez wifi. Nejaka rada? Nechcem pustat film z usb, a hlavne robim si archiv na internom disku.Dakujem za rady. AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: azbox premium kopirovanie usbMusíš to USB napřed moutnout třeba pomocí GSU. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: azbox premium kopirovanie usbOk, ked ho mountnem, kde v enigme2 urobim to kopirovanie? Ja ten usbe vidim v tom filemanageri aj media centre. Len ten filemanager je podobny ako napr. Totalcommander, az na to ze v lavom okne si viem menit adresare (aj ten usb) ale v pravom pkne nie. Tam je permanentne len interna flash a neda sa to zmenit ani cez menu. Visperko dakujem za kazdu radu.AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
RE: azbox premium kopirovanie usbchod na start -tento pocitac-pravym tl. na mysi-pripojit sitovu jednotku a zrob si ho napr na Z:, a pekne sa do boxu dostanes a mozes kopirovat o dusu :sly:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: azbox premium kopirovanie usbVe filemanageru se dá v obou oknech měnit zařízení i adresáře. Mezi okny se přepíná tlačítky přetáčení, ne kurzorovými šipkami. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: azbox premium kopirovanie usbDik skusim. Sipkou to neslo. Co by som bez vas robil? Vlastne viem. Chlastal pivecko v krcme a nekukal na TV.:)) AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
RE: azbox premium kopirovanie usbVisper, dik. Ide to a rychlost kopie super.AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
![]() |