![]() |
|
Sony HDR CX 570E - Blu Ray mechanikaMimo sat téma, ale nikde žiadné fórum na túto tému. Rád by som zakúpil ku tejto kamere externú Blu Ray mechaniku, v návode je popis ako sa dá ku kamere pripojiť cez vstavané USB, ale nikde konkrétny tip. Nemáte niekto odskúšanú? Odpoveď na tento môj dotaz zo Sony že aby som si vybral z ich stránky, ale ktorú? A ešte jedna otázka, záznam z tejto kamery mi telka Panas. 50G20 prehrá z SD karty , ale z USB nie, prečo? Ďakujem za každú odpoveď. Jozef.................................................................
|
Jozef191
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
@Jozef91U mna znamy z kamerky nahraval resp chcel nahrat cez firewire ale ja mam Panasonic. Preniest mu to aj slo ale potom sme rezignovali na editovani/spracovani videa.Nakoniec sme zhodnotili ze zabery jeho dcerky bude stokrat lahsie zedivotat v pocitaci... O USB neviem ze by sa dala pripojit kamera. Teeda viem ale jedine kamera pre Skype pripojenie ale ta je kuva draha a musi byt Pana, zatial som nenasiel cim by sa to dalo podrvhnut. Ad USB - asi si mal USB kluc sformatovany NTFS a hentie kryple beru len FAT/FAT32... U nas mozno cez webshopy len ale v rakusku dostnanes rekordery aj v kamennych shopoch. Asi som ti nepomohol. K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Sony HDR CX 570E - Blu Ray mechanikaZapomeň na nějakou DIGI mechaniku - to co se motorem točí, já skončil s toč medií u DVD. A BD dopadne jako mini CD - šlus. HDD a další data nehybá media. HOTOVO. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Sony HDR CX 570E - Blu Ray mechanika1.Ked niečo nahrám ako to posuniem známim? DVD je degradácia toho záznamu. Kamerka má dosť dobrý obraz aj zvuk, farby sú troška sýtejšie ale na telke sa to dá doladiť. 2. Neexistuje niečo ako redukcia z USB na SD že by sa zasunula akože sd karta z ktorej by trčal USB káblik? Tá telka mi video neprehrá z usb v žiadnom formáte (ntfs,fat) len priamo z sd karty alebo z kamery, fotky áno. Ďakujem.................................................................
|
Jozef191
![]() |
|
RE: Sony HDR CX 570E - Blu Ray mechanikaNo Existuje Redukcia USB, do ktorej Strčíš tu SDHC kartu. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PištaA opačná sa v poličke nenajde?................................................................
|
Jozef191
![]() |
|
Jozef191AKO opačná ?????Toť toto použiješ vtedy ,ked chceš dať na tu SDHC kartu nejaky film napr. z PC atd.Toť Ja používam až 32GB tu SDHC kartičku a je fakt ríchlejšia než obyčajny kluč, ked chcem kukať v TV, len Strčím kartu, ovšem večšinou to pušťam z PC do TV cez HDMI. :))) toť v tom PC mám aj tu BD-RE mechaniku. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |