Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Kaon KSC 660

Zdravim ma nedko tenhle prijimac potreboval bych poradit sousedka jej ma. Je vnem zabudovany cryptoworsk co tedka s nim jde tam nahrat jinej soft nebo ho bude muset vyhodit ani s modulem to nejde,tedka momentalne jej nejdou programy pres kartu skylink jenom volne a karta je vporadku ja ji skousel u mne diky.

anton
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kaon KSC 660

tuhle šunku sice nemám, ale pokud se nepletu, tak to má čtečku cryptoworks a ještě nějakej CI slot. Takže jakou má kartu, že mu to nejde a s jakým CA modulem mu to taky nejde???
:lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Ja uz vim ze je to sunt ale co uz chtela by to sprovoznit ale nevim karta je skylink jeste cryptoworsk a modul jsem skousel tenhle ale bezvysledne.Diky.
http://www.videomarket.cz/11633-eurocam-eurocam-cryptoworks-modul.html

anton

no šunt to sice je, ale pokud je vše v pořádku, tak to fungovat musí. Prostě něco je tam asi špatně když to nejde. Ve čtečce by ta katra pravděpodobně měla být čipem dolu, pokud se vloží do modulu, tak tam by měla být čipem nahoru. Chce to prostě sledovat v menu přijímače, bude tam nějaká položka, kde budou informace o čtečce a CI modulu a zkoušet jestli přijímač tu kartu ve čtečce dokáže po zasunutí rozpoznat. Případně zkusit jestli přijímač rozpozná vsunutí toho modulu a ten modul kartu. Jinak by tam měla fungovat i ICE katra. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Opacne jsem tu kartu nedal ale o vikendu to skusim jeste tedka neni doma bud to pujde nebo ma smulu dekuji.

anton

Pravda sice je,že tam funguje ICE ve čtečce,ale za cenu toho,že se po chvíli neustále seká a zamrzá...naopak čisté IRDETO kupodivu fungovalo bez potíží (odzkoušeno asi měsíc)...a Cryptoworks samozřejmě taky...včera jsem tento přístroj nadobro odstavil,protože na něj není a nikdy nebyla žádná podpora,čili ani žádný novější firmware (viz podobná fóra)...a karty Cryptoworks jsme už vyměnili...se zeleným modulem Cryptoworks (Smit) a kartou ICE výsledek stejný a Skylink modul Irdeto (CI+) vůbec nedetekoval...

flyboyK
Registrace: 3/2011

Dik to je pro tu sousedku pokud jej to nerozbehnu tak ji na ten strep prdim at si snim dela co chce.

anton

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra