![]() |
|
Jaký přijímač ???Můj starý přijímač byl vyhozen z okna a potřebuji si pořídit nový, po přečtění spousty článků mám ještě víc zamotanou hlavu. Chci přijímač, který je schopný nahrávat s tím, že můžu koukat na jiný kanál. Linuxové přístroje si moc líbí jen se mi to zdá moc složité, potřebuji přístroj do kterého nebudu muset neustále něco nahrávat,přehrávat,aktualizovat......Poraďte |
rroman
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: přijímačPokud potřebuješ nahrávat jiný program a ještě k tomu z jiného transpodéru, tak tě nemine dvoutuner a když dvoutuner, tak linux, tak se podívej po nějakém VU+ nebo HD-Boxu, s 1GB HDD se do desítky vlezeš, brát něco nelinuxového s CA modulem nedává smysl... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
rromanProvozuji bez problémů nelinuxový dvoutuner Edision Argus VIP2,2x UNI čtečka na všechny naše karty,připojíš přes USB externí 2,5 disk a máš vystaráno, žádné složitosti, výborný obraz. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač ???tiež môžem odporučiť edision , mal som ho len pár dní ale šlapal ako hodinky a je naozaj jednoduchý . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač ???nejlepsi prijimace z hlediska kvality, podpory a uzitne hodnoty atd jsou jednoznacne vu+, pak dlouho nic a pote dreambox (mimo dm800), vse ostatni jsou pouze legracni pristroje vcetne edisionu |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
@rj45Nenapísal náhodou rroman,že nechce nič zložité?Neviem čo je na Edision legrační.Mám VIP aj MINI a vôbec sa mi legrační nezdajú.Ked si kúpim další, zase to bude Edision pingulux plus,pretože som s týmito príjmačmi spokojný a nikdy som sa tu nestažoval že mám nejaký problém čo sa nedá povedat o niektorých iných značkách.VU+ je dobrý, pre toho kto si priplatí a nerobí problem linux. |
Stupava8
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač ???Kup si VU+ DUO, nech si ho od někoho nastavit a budeš si chrochtat a neustále si potvrzovat, jak dobře si udělal.Věř mi, píšu ze své zkušenosti. Nic tě nemůže zaskočit ohledně žvástů od našich providerů, podpora je velice slušná, rozhodně zapoměn na cokoliv, co má na sobě napsáno "Skylink Ready". On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Stupava8a me se edisiony prave legracni zdaji, cinsky mismas a jeste s reckym geniem, ty tomu opravdu veris? ja ne, at to prazak prodava.je vsak videt ze neznas vu+ nebo linux stroje, az to zkusis napis. neni to vubec slozite, a mozna budes hodne prekvapeny. |
rj45
![]() |
|
VU Duojednoznačně,mám je za hodně dobrou cenu,mohu dodat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač ???jj, china shit |
rj45
![]() |
|
RE: Jaký přijímač ???Je fakt, že to VU+ DUO i přes to že už je trochu starší je na tyto požadavky velmi vhodné, pokud je použité vhodné a vyladěné image, nepřeplácá se to nevhodnýma pluginama, tak může fungovat spolehlivě i přes to že je to linux a enigma2. Takovej Clarke-Tech/X-Trend ET900 je na tom dost podobně. Na druhou stranu ani ta Enigma 2 není 100% dokonalá a některý věci mohli být vymyšlený i trochu jinak. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Jaký přijímačDíky moc za Vaše podněty,chci do HD satelitu investovat maximálně 5OOO Kč, mám kartu Irdeto a pak zase nějakej chytrák v Skylinku něco vymyslí a přístroj mi bude na dvě věci. Vu Duo -skvělý přístroj, bohužel ta cena a Edision Argus VIP2 - moc o něm nidke nepíšou, ale přesto moc děkuji |
rroman
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač ???Kup si Argus Pingulus a pujde ti na něm vše,co je možné. :) :) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač ???a určitě i jeden program nahrávat a jiný libovolný sledovat ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
drobečekVše jde,když se chce.Bohužel se to nedá ani sledovat.Pro zábavu ideál. :))) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač ???Do 5tisíc Homecast Magic+ se dvěma tunery a nainstalovaným HDD... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
![]() |