Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Topfield SRP2411

Zdravím pány techniky a požádal bych o radu. U výše uvedeného přístroje pravděpodobně po výpadku proudu se odporoučelo napájení LNB u druhého tuneru. Nemáte někdo zkušenost s obdobným problémem?

Pepa 3
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Topfield 2411

Tento přij. mám také asi druhým rokem,to co poisujete nemusí být odejitý tuner.Ze začátku mě přijímač taky dělal toto že např. po přetočení na jinou družici a navolení určité stanice nebyl žádný signál,musel jsem přepnout z kanálu na kanál nebo rest. přijímače aby naběhl signál. Řešilo se to na českých stránkách pro tento přijímač a vyřešil to až nový FW původní byl nedotažen.Ale samozřejmě nemusí to být zrovna tím ve Vašem případě.

MONY
Registrace: 9/2007

Re:Topfield

Díky za info, mám první verzi dováženou na tento trh (tuším verzi 23022)a ta tímto problémem netrpěla. Problém se vyskytl nyní, po velkém větru z minulého týdne došlo k několikerým výpadkům proudu. Nemusí to mít spolu nic společného, ale mohlo by.Jinak doposud maximální spokojenost.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

Topfield 2411

Přijímač vlastním 3 roky a jsou s ním jen problémy, které se řeší po čase novým firmware. V současnosti mám problém, kdy na se na stanici Fanda od počátku jejího spuštění objevují náhodně titulky, i když nejsou aktivovány na teletextu strana 888. Po nedávné změně frekvence stanice Nova Cinema se ve vysílání zobrazuje spodní řádek teletextu, barevná políčka se "sovkama" a náhodně plná okna složená z písmen buď s nápisy o synchronizaci, nobo bez nápisů. V listopadu jsem se obrátil na dovozce, ohledně stanice Fanda, a dodavatele firmware, ale ten odmítl, že by mohl být problém na straně firmware s odůvodněním, že si nikdo jiný nestěžoval. Dotaz jsem nedávno poslal i do Skylinku a reakce doposud žádná.
Jen by mne zajímalo, jestli má někdo obdobné problémy.

mira58
Registrace: 10/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra