![]() |
|
Gibertini - počet šroubů, možná chybíDobrý den,prosím o radu. Mám parabolu 100Du Gibertini http://www.omko.cz/parabola-100du-gibertini-l/ . Chtěl bych se prosím vás zeptat. Na spojení "velkého" plastového dílu a kovové paraboly je vytvořeno celkem 6 dír. Ale v balení v sáčku byly jen 4 šrouby a 4 matky. Prosím o radu: přesto, že je tam šest dír, tak tam patří jen 4 šrouby nebo 2 šrouby s matkami v balení chyběli? Děkuji. |
aaaTonda
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 283 |
![]() |
|
aaaTondaV niektorých baleniach sú len štyri Rv |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíTakže prostě tam budou 2 díry volný ? to vypadá tedy divně, ale budiž :) , dík :) |
aaaTonda
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybízbyva jen reklamovat |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíMám tú parabolu, ale nerozumiem slovnému spojeniu "spojení "velkého" plastového dílu a kovové paraboly"...Jediný plast čo tam je je uchýtka LNB - všetko ostatné je kovové. Pokial myslíš uchýt paraboly o konštrukciu so 6 skrutkami tak ich musí byť 6 a ani o jeden menej. |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíTak teď jsou vaše odpovědi v kontroverzi. Jeden píšete, že někdy jsou 4 a druhej, že reklamovat ... |
aaaTonda
![]() |
|
nibiruJo, asi není plastový, ted to nemám u sebe, tak jsem napsal automaticky plastový ...Ale atr2009 píše, že někdy jsou jen 4 ... |
aaaTonda
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíŽiadne 4 - musí ich byť 6. |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybítiež ma gibertku 100, a jedina plastova vec tam je držiak na konvertor, a šrobov som mal 6 ;)Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
aaaTondaNauč se pořádně popisovat jednotlivé díly antény a bude klid. Gibertinka 100cm potřebuje k uchycení reflektoru ke korpusu 6 šroubů. Zbylé dva si kup někde v železářství.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíTak,tak,skrutiek je habadej,žiadný problém si ich tam doplniť.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybí6 sroubu s matickou v nejblizsim zelazarstvi - 5,20Kc |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybí6 sroubu 6 matic tim se vyznacuje tenhle Ital. Jde o princip ze pokud jich tam neni 6 tak jasna reklamace, tedy pokud jsi je nekde nepoztracel :D Mimochodem reklamoval bych to jen z principu kolik tahle parbolka stoji.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
linuxíkto si tedy ceníš svého času...o princip možná jde, ale kvuli dvěma šroubum??On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíjasne :sacek ke 85 mas ty a ,,jarda,, z pelhrimova ma sacek ke stovce. to same jsem resil, kdyz jsem ji skladal v tatrach minuly rok.... ach ty skladnici. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíKonečně správná odpověď, příbal 85. |
kar01
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíKup si 2 šroubky s matkou a vyjde ti to levněji než reklamace. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíchybi protoze jsi k tomu dostal balik se sroubama pro 85 |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
RE: Gibertini - počet šroubů, možná chybíSaxy: Princip je princip, nenechat se o*ebat jak je to ve zvyku v CR u obchodniku. Tolik casu mi to nesezere a zakazniku s Gibertiny je tak malo, ze mi to za to stoji (posledni rok a neco jsem dal dve 85 a jednu 100 vse na motor).Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
![]() |