Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Má UPC Direct párované prijímače s kartami?

Hoci mám Skylink, zaujala ma ponuka vyše 70 programov Freesat Tv za 77 Kč. Poraďte, stačí, ak si kúpim túto lacnú kartu, vložím do svojho Argusa, no a po otočený na Thor a naladení staníc mi všetky pôjdu? Alebo karty sú párované s prijímačmi a nič nechytím?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

má i nemá

trochu ztrácím přehled ale co to je za nabídku ???

tonek
Registrace: 1/2009

nic párovaný

není,před několika dny jsem dával lepší přijímač zákazníkovi,vše jede ,ale tu 77kč taky neznám R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Má UPC Direct párované prijímače s kartami...

http://cz.upcdirect.com/klientsky-servis/manuals/smartkarty_Irdeto_ICE/?intcmp=IRDETO_FK_txlink

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Teraz majú zľavu zo 199 na 77 Kč za kartu Medium. Tonek over si na www.satelitni-komplety-shop.cz.

Karner

já se nehádám jen se ptám
ale párovaný mají HD Filipy a SD tušim Humax v Nagra 3

ale samostatný karty dávaj teď ICE sem měl strach ale jedou takřka ve všem ale sdílečku s novýma sem zatím nezkoušel,
(z jistých důvodů se teď živím jinak i když bohužel zase rukama :laughing: :laughing: :laughing: )

tonek

77.- to je dobrá cena pokud to tak je + poštovné a je to 226.-

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

járo

Tebe by měli vzít za MANAGERA :laughing: R^

tonek

Freesat karta

Nechci být nijak jízlivý, ale zřejmě si autor dotazu pomýlil skutečnost, že v daném e-shopu mu prodají kartu Freesat za 77Kč a dále pak hradí na základě uzavřené smlouvy každý měsíc 199Kč. Tedy žádná sleva za 199 na 77 měsíčně se nekoná...Lepší dvakrát číst, než sem plácnout hloupost. Jinak dávají kartu ICE a ta v Argusu pojede bez problémů.

Tolex
Registrace: 10/2010

Na stránke www.satelitni-komplety-shop.cz je pri nákupe karty Medium uvedené: NAŠE CENA (vč. DPH) 77,- Kč

Karner

nemám již sílu něco číst ale vždy je to nejdůležitější psáno těmi nejmenšími pismeny !

tonek

Keď niekto v ponuke napíše, citujem "Nyní jen: 77,- Kč s DPH", tak si to neviem inak vysvetliť ako zlacnenie zo 199 Kč na 77 Kč.

Karner

nyni a potom

no vsak nyni - kym mu to poslu 77 a potom ked pride faktura 199...

krikri

Ted jsem tam volal na www.satelitni-komplety-shop.cz a jasně,že karta stojí 77kč a měsíčně se platí 199kč. mají to tam šikovně napsané,ale stačí si dojít na UPC stánek na Černý most nebo jinam a tam jí dostanete na 1kč + 199kč měsíčně. A to nepočítám poštovné :-))

Enriko
Registrace: 8/2005

@Karner

Pri produktoch s ich prijímačom sú spárované karty s prijímačom. Pri kartových produktoch nie sú spárované - pochopiteľne.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Ha Ha Ha, asi tu nikdo nemontuje FreeSat, Momentalne *L* vydava jak Nagry tedy parovatelne s Humaxy a DVR tak neparovane ICE s Philipsy !!! Samo ze je mozne mit jen samotnou ICE za 199. Nebo se obcas objevy predplacenky jeste.
Tech 77Kc si nekdo uctuje jako manipulacni poplatek, za ICE za 199 / M, ale je tu jedno velke ale co smlouva !!!
(asi bych si nelajznul nekomu poslat kartu za 2500). Dalsi vec je ze muzes mit za 999 Lite kartu na CZ a SK programy, bez smlouvy.

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra