![]() |
|
Sky Link-registrácia kartyPri registrácii karty je potrebné uviest či bude karta používaná v Českej republike alebo na Slovensku.V čom je rozdiel? Keď dám Slovensko, nepojdu mi české programy? Ako to zaregistrovať, aby mi išli české programy, slovenské sú mi ukradnuté.Ďakujem |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: Sky Link-registrácia kartyHádej :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Sky Link-registrácia kartyNo to je jednoduchý zaškrtni Turecko.Totu ještě nebylo. :laughing: |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Sky Link-registrácia kartyTeda na tak jemne intelektualne formulovanu otazku,tak hulvatska odpoved..... Rv :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sky Link-registrácia kartyPytam sa preto, lebo nežijem na Slovensku a nesledujem túto problematiku. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: Sky Link-registrácia kartyPokud chceš české,tak na ČR to dá rozum :)))Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: Sky Link-registrácia kartyJá se obávám, že se budeš muset rozhodnout do budoucna. Pokud zafajfkuješ CZ a Skylink jednou rozdělí nabídky, tak ti nepůjdou programy SK. Nyní je to zatím jedno :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
![]() |