Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

DMAX HD v HD+ 19E už hraje !

Dnes dopoledne už jde naladit.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DMAX HD v HD+ 19E už hraje !

KDE? Nemohl by někdo sem dát seznam všech nových TP se základními údaji - těch analogových TP bylo na A1 více - budou všechny nově obsazeny digitálně?

vahač
Registrace: 6/2009

https://www.parabola.cz/zpravicky/16709/dmax-hd-od-1-5-2012-v-nabidce-hd-plus/

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

vahač

Vlavo hore máš prehledy na to tukni vlavo sa ukážu satelity a celkom dole sú vsetky HD stanice to otvor a máš tam všetko.

puder
Registrace: 5/2008

Puder

Jo to je sice hezký, to samozřejmě znám, ale šlo mi spíše o to, co se změnilo právě dnes - resp. jaké TP byly převedeny z analogu na digitál. Ale už se mi podařilo něco najít. Zrovna ten DMAX je mi k ničemu - nemám německou kartu, ale našel jsem zatím asi 18 programů - z toho 4 kódované a zbytek je v některých případech vícekrát (regionální) např. SWR, NDR... Nevím jestli je to vše - myslím, že ne, ale budu hledat dál.

vahač
Registrace: 6/2009

Však práve že tie volné HD stanice su označené žlte tak mám dobrý prehlad,aj ked to aktualizujú obden.

puder
Registrace: 5/2008

Kdyby to byly aspoň HD programy/fotbal,Zábava,Hudba,
Ale perfekt,nebo něco lepšího,ale TOTO???
Radší nic!!!Je to stejné jako RTL,VOX vHD a jiné,což sice v HD mám,ale skladby programu,skoro nic!!!Není to ani ke sledování,přiznej jak na to večer dlouho koukáš???? :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

aj aj v lanskroune objevili ted ameriku

rj45
Registrace: 6/2007

DMAX HD v HD+ 19E už hraje

Nevím jak komu ale mě tedy nehraje. Už jsem zkusil toho tolik ale všude uvádí fr. 12480 V 27500 3/4 a na týhle frekvenci se mi nic nechytí.( ani na tý starý) Tedy chytí ale samý ptákoviny. Taky mě zmizelo Das Erste, a ARTE. Už nevím kde to hledat. Nebo musím něco přeštelovat na přístroji ? Fakt už nevím.Přecházel jsem z Cs linku na Sky link kartu ale to by nemělo mít s tím nic společnýho.

Max583
Registrace: 5/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra