![]() |
|
TV Lux v piatok na Astre 3BČeští a slovenští diváci si budou moci naladit od pátku prostřednictvím družice Astra 3B další program, kterému rozumí. Půjde konkrétně o křesťanskou televizi TV Lux.Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3Bešte doplnim od piatkaParametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 12168/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3BKonecne mozem jednu parabolu zhodit dole super R^Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3Bhttp://www.tvlux.sk/news/read/tv-lux-na-satelite-astra |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
Téma: TV Lux v piatok na Astre 3BA načo nam to bude?Stači ked mame v SNR Frantiska Mikloška. ;) |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@ hajnalkasoudruzi nekde udelali chybu:je to NR SR a súčasný Mikloško je Jozef :-) |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 783 |
![]() |
|
anonym2Dik za info. Clovek sa musi ucit cely zivot. :((( |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3Bpre @hajnalka:Odkial to mas, ze Miklosko sa vola Jozef, urcite si vedla jak ta jedla, on sa naozaj vola Frantisek Miklosko, takze omyl soudruhu je v tebe :))) |
moonwalker
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
pre anonym2Sorry, to patrilo Tebe anonym2 - Odkial to mas, ze Miklosko sa vola Jozef, urcite si vedla jak ta jedla, on sa naozaj vola Frantisek Miklosko, takze omyl soudruhu je v tebe |
moonwalker
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
moonwalkerno moonwalker, ta jedla si urcite ty. sem tam si precitaj noviny alebo pozri aspon spravy v tv. su to bratia ateraz je poslancom v nrsr Jozef.http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=poslanci/poslanec&PoslanecID=424&CisObdobia=6 UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3BTy si bol hybernovany ?On myslel parlament po poslednych volbach,nie pred 10-mi rokmi!Ty si tiez volic,ze?Len nevies kolka bije. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3BPardon "hibernovany"...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
TV LUX: no proste výhra!Pánové, TV LUX je veľká výhra! Dobre sa pri nej chrápe. Gratulujem k príjmu. :))Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3Bjo panbíčkáři si u toho budou chrochtat blahem, ámen.... :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
liquereto hibernaciou si myslel mna? ak ano, tak potom uz nemam slov a neviem ako vas mam presvedcit...http://www.kdh.sk/ludia/poslanci-nr-sr UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3BNie teba,ja viem kto je kto.... R^ ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3BV nemecku sa ročne odhlasuje 100 000 katolíkov odkedy vyšli na povrch tie pedofilné činy, ktoré možno dodnes pachajú katolícky farári na detoch.Katolická tv je hnoj. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: TV Lux v piatok na Astre 3BNa Slovensku je podľa sčítania z roku 2011 úplne bez vyznania 13,4% obyvateľov. Budem ústretový a prirátam k tomu aj položku "nezistené" - 10,6%. To je spolu len 24%, ktorí sú, dajme tomu, úplní ateisti. Ale, ako to už obyčajne býva (a nielen pri vierovyznaní), čím menšia menšina, tým má viac aktívnych krikľúňov, ktorí sú z neznámych, respektívne nám veriacim skôr z veľmi dobre známych dôvodov, až neprimerane agresívni na akúkoľvek zmienku o viere a Bohu. Za mlada, prípadne aj v strednom veku niet väčších frajerov ako sú oni. Len nesmie prísť žiadny životný problém. Prevažne im to však vydrží maximálne po smrteľnú posteľ."Beda však zemi i moru, lebo zostúpil k vám diabol, plný zlosti, lebo vie, že má málo času." P.S. Pedofilné činy páchajú aj učitelia a policajti. Nemá to nič spoločné s vierou v Boha. Tí ľudia nie sú veriaci, len sa za nich vydávajú. "Chráňte sa falošných prorokov: prichádzajú k vám v ovčom rúchu, ale vnútri sú draví vlci." "Vystúpi mnoho falošných prorokov a zvedú mnohých. A pretože sa rozmnoží neprávosť, v mnohých vychladne láska." |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
franky klidekmozem ti zarucit ze mne farar robit posledne pomazanie nebude.. :))) :)))mimoxodom na slovensku je to pravazne s tym deklarovanim viery asi tsak ze poistime to na vsetky strany mama pobozna otec (nevhodné slovo) jedno dieta v pravicovej strane a dalsie v superiacej lavicovek..potom kamkolvek sa to zvrtne rodina je furt pri bálovee..asi tak...takze ti "veriaci" takymi sa velmi chvalit netreba niet velmi cim...cierkve je prehnita skrz naskrz..viera je hlboka vec..ktory si kazdy moz prezivat v sebe nepotrebuje sa k nej aktivne hlasit niekde sa evidovat a na zaklade toho si narokovat z verejnej kasy nejake prispevky potom toi nie je viera ale agitačka..ziskovy podnik.a tak mi pripada aj sucasna cirkev...kebytu lusia boli taki veriaci ako sa k viere hlasia nezili by sme v tomto marazme bordeli a zlobe s ktorou sa kazdy den zial konfrontujeme.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
dodatok jelimasom nevedel ze K.o.Mu.Ni.s.ta je zakazane slovo .. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenNo ja by som si nebol taky isí v Tvojom prípade, lebo šak uvidiš, že ti ostane len ten Boh a nič iné, toť ked už príde beznádej, toť nič iné ti neostáva a naviše poznám dosť ludí z okolia ,ktorí si to uvedomili, bohužial niektorí iba pri smrtelnej posteli, ale niektorí po ťažkej chorobe v daka Bohu žiju, napr. aj Ja som Katolik a pokial som chorobne neonemocnel, tak som si to až tak neuvedomoval, toť za svoj život ,toť ale neviem aky dlhí bude, vdačím Primárovy a Bohu, pretože ostalo šetko len v Božích rukách, toť telo si robí čo chce.Takže vtedy som si uvedomil, že bez Pana Boha to jednoducho nejde, my sa odvraciame a spomenieme si len ked je už s namy 90na 10% zle a potom dufame a čakáme že nám ten Pan Božko snád aspon trošku pomože. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
pistoksag ja netvrdim ze viera v Boha nie je potrebna pre ludi ani nepisem ze som neveriaci akuarat neviem co to ma spolocne s bigotnou a skorumpovanou cirkvouskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
pre : tuleňKeby všetky ostatné inštitúcie boli skorumpované len tak, ako je podľa Teba cirkev, mali by sme už raj na zemi. Cirkev tvoria všetci veriaci, nielen hodnostári.A keď už spomínaš tú verejnú kasu : ja napríklad nechodím (a určite nie som nejaká výnimka) ani na futbal a ani do divadla, ale napiek tomu musím z mojich daní na to prispievať. Až dokážete presadiť, aby väčšina daní išla len na to, na čo chce konkrétny občan, tak potom môžte používať takú argumentáciu. Dovtedy sme si minimálne "fifty-fifty". |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
TV Luxuž ide, poponáhľali sa |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
![]() |