Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

HD vysielanie

Ahojte, existuje nejaky internetovy prehlad programov ktory mi ukaze programy, ktore idu v nativnom HD a nie upscale? Napriklad na Discovery showcase - kedy ide program ktory bol natoceny v HD a kedy ide program ktory je len upscalnuty? Najlepsie pre ponuku freesat.

dakujem

zanzibar1
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

zanzibar

Uvažuj trochu logicky, kdo by to asi dělal a proč a zadarmo??
Kdo bude od všech možných TV stanic zjištovat, jaké programy nakupují v HD a co všechno jsou schopni v HD natočit a odvysílat atd.?
Je to podle mne nereálné, co to stojí práce a nic z toho...
I Eurosport se na logo "Native" vykašlal, stejně si termín Native vysvětluje každý jinak, je v tom guláš.
Už jsem četl několik různých vysvětlení termínu Native, ve skutečnosti to nemá pro diváka až tak zásadní přínos.
Rozhodující je přístup providera a vysílatele, jaký mají postoj k technické kvalitě svých služeb, ten je bohužel alespoň v našich končinách čím dál benevolentnější.
Podívej se na Němce, ti nechají v jednom DVB-S2 TP s modulací 8PSK čtyři HD programy, to je u našich providerů něco nepředstavitelného.
:))
Podle toho to taky vypadá.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

dik za info, ja som len tajne dufal. Minule som zachytil na discovery showcase - Atlas o cine a tam to bolo predsa len dost dobre viditelne, ze tam rozdiel v kvalite je a pri 60 palcoch je to uz aj viditelne a vtedy ma to zaujalo a skusal som si vygooglit nejaky program, ktory by tento udaj obsahoval, ale nepodarilo sa mi to.

zanzibar1
Registrace: 1/2010

zde je

http://hdtv.the-media-channel.com/

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra