![]() |
|
HD vysielanieAhojte, existuje nejaky internetovy prehlad programov ktory mi ukaze programy, ktore idu v nativnom HD a nie upscale? Napriklad na Discovery showcase - kedy ide program ktory bol natoceny v HD a kedy ide program ktory je len upscalnuty? Najlepsie pre ponuku freesat.dakujem |
zanzibar1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
zanzibarUvažuj trochu logicky, kdo by to asi dělal a proč a zadarmo??Kdo bude od všech možných TV stanic zjištovat, jaké programy nakupují v HD a co všechno jsou schopni v HD natočit a odvysílat atd.? Je to podle mne nereálné, co to stojí práce a nic z toho... I Eurosport se na logo "Native" vykašlal, stejně si termín Native vysvětluje každý jinak, je v tom guláš. Už jsem četl několik různých vysvětlení termínu Native, ve skutečnosti to nemá pro diváka až tak zásadní přínos. Rozhodující je přístup providera a vysílatele, jaký mají postoj k technické kvalitě svých služeb, ten je bohužel alespoň v našich končinách čím dál benevolentnější. Podívej se na Němce, ti nechají v jednom DVB-S2 TP s modulací 8PSK čtyři HD programy, to je u našich providerů něco nepředstavitelného. :)) Podle toho to taky vypadá. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxondik za info, ja som len tajne dufal. Minule som zachytil na discovery showcase - Atlas o cine a tam to bolo predsa len dost dobre viditelne, ze tam rozdiel v kvalite je a pri 60 palcoch je to uz aj viditelne a vtedy ma to zaujalo a skusal som si vygooglit nejaky program, ktory by tento udaj obsahoval, ale nepodarilo sa mi to. |
zanzibar1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
zde jehttp://hdtv.the-media-channel.com/Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
![]() |