![]() |
|
Sloučení TV a SAT. signáluDobrý den,chci se zeptat jestli je možné sloučit do jednoho koaxu a pak zase v zásuvce rozdělit terestriální a satelitní signál když u paraboly je LNB monoblok. Jde mi o to jestli bude fungovat přepínání mezi Astrou A3 a A1 |
Jackass
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Sloučení TV a SAT. signáluAno, je to možné. Jsou ale i situace, kdy ti to fungovat nemusí, především při použití nevhodných komponentů, především ůčastnických zásuvek. Nedávno jsem měl problém na instalaci se čtyřmi receivery GOSAT 7055, kdy receivery nepřepínali monoblok na druhý port, když jsem zásuvku vyřadil, GOSAT přepínal v pořádku. Když jsem vyzkoušel i se zapojenou zásuvkou například Showbox S300, tak přepínal bez problému, skejně tam starý dobrý Openbox 820. Takže je to kompatibilitě jednotlivých komponentů. Dodám, že v této instalaci se neslučovalo s terestriálem.Nezapomínat na kvalitní kabeláž. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Sloučení TV a SAT. signáluMám Arivu 202E a přes zásuvku přepíná mezi družicema bez problému, ten terestriál tam chci jako zálohu až napadne sníh do paraboly abych nemusel na střechu ke komínu a měl na co koukat. |
Jackass
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Sloučení TV a SAT. signáluKaždé sloučení nebo rozbočení ti nějaký ten db sežere. A to je škoda ne??Já mám dva kabely. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
Jackassnapíšu Ti osobní zkušenost Ariva 200Hd, monoblock inverto a vícemeně jakýkoliv slučovač TV+SAT mi svého času (před montáží e-85) jel jak z praku...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Sloučení TV a SAT. signálu:laughing: úplně normální věc sloučit :laughing: :laughing: |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Sloučení TV a SAT. signálua jak tu někdo napsal po sloučení rozloučení !no neny ten češtin pekná |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |