Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Premier League TV HD - není signál

Nemám signál na PL TV HD na Dreamboxu DM 800 na 10e. Fungovalo mi to na 100 cm parabolem, ale nyní nic. Na jiné sestavě je to ok ... :( - parabola 85 cm - jako by něco u DM 800 ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Premier League TV HD - není signál

Když Ti to funguje na jiné sestavě tak,nevím proč sem píšeš,vyzkoušej tu jinou sestavu na Dreamu a budeš hned doma. Toto není problém zde na parabole,ale Tvůj,Ty se s tím musíš poprat!!!Já Ti tam nenaperu!!!
Vždyť není ani potřeba,jede to Nordic C,na viasat Nordic,Tv CABO 30W atd.,tak,že není důvod koukat na podřadné 10W v Biss!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

A navíc teď jsem to zkoušel na 7E a valí to v HD i na digiturk,tak že žádný problém neexistuje!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

prečitaj si po sebe čo pišeš,Premier League predsa nie je na 10W :laughing:

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Já to taky píšu,to čteš Ty špatně teď právě koukám na Premier lig HD na 30W Tv CABO/opakují Arsenál vs. STOKY 67 min.1:1,tak,že klidek.Jinak na 10W na to koukají v Biss kodu ostatní.!!!koukni a budeš vidět,že to tam taky chodí,tak neoblbuj!!! :laughing:

hery

Promiň na 10E

hery

a co nového ve švajcaparat???

Vy teda máte témata,to raději kouknu na EDL1 HD na holand ligu fotbal,a tyhle problémy co máte Vy radší vynechám,to jsou potroublosti!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Nikdy nebuď spokojen s tím co se Ti povedlo, vždy uvažuj, že cesta veda dál.

tonek
Registrace: 1/2009

hery

Mám pocit, že si toho bereš moc. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

a bezpecak čunek o5 v akci .. opat nality jak z (nevhodné slovo) z karabičaku TESCO vina

furicka
Registrace: 3/2011

Inteligent,ing. se projevil jako (nevhodné slovo).Už několikrát zde jsem napsal,že víno nepiju,jen (nevhodné slovo) si to nepamatuje.Pouze PRAZDROJ!!!!!a konec!Jen (nevhodné slovo) Vlado to ještě nepochopil vysokoškolák,asi s inteligenci státního úředníka. :laughing: :laughing: :laughing: to jsou zrovna takoví experti na ostřel.

hery

a ako si ba bezny smrtelnik vysvetlit tie tvoje vikendove excesy tu na parabole.. jedine tak ze sa na dr bes z lacneho vina a potom ospevujes sharring, ktory ti niekto dal len tak za dobre slovo

furicka
Registrace: 3/2011

furicka

viděl si koňskou operu Limonádový Joe? Tak si to představuju/vysvětluju/ já... ;)

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Hery,dnes jsem četl v Blesku-Prazdroj se vaří v polsku pro český trh-udajně ten patok má uplně jinou chuť,byt tebou přesedlám na Radegast,kruci ještě chytneš ze starého zdroje uplavici !!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

asi před rokem zde byla vysoce odborná debata i s kódy na etiketě kde se ten mok vaří! ale na mojí nedopité láhvi píšou L 3222 00 38 tak příjímám sázky zda se do se ru nebo ni ko liv ale zatím se příjemně chladím (od rána 350 km)

tonek

jo a v rádiu po cestě povídali že ti poloncy zase s nami vyje baly bo tie lupienky maly bycz bez lepeka !,
no cholera on tam je !!!

tonek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra