![]() |
|
Karta výměnaZdar všichni a poprosím o radu mam asi 3 měsíce gosat 7055hdi s kartou cslink vše fugovalo ,chtel jsem přejit k SL tak jsem si dnes koupil kartu výmena ice/bílá vylamovací/,stanice funguji ale mezi přepínáním některých stanic je prodleva resp. naskočí na sekundu obraz pak 2sekundy černá obrazovka a pak normalně v čem je problém že to nepřepína normálně? Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: Karta výměnaS ktorou kartou CS Link ti to fungovalo ???Cryptoworks alebo Irdeto ? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Karta výměnaS irdetem ta cs stejně jako přímač byla stará asi 3 měsíce |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
koukni domenu,jak se hlásí ICE,jestli jako irdeto R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Karta výměnaSkús niekde v MENU nájsť aktualizáciu firmware cez satelit a prijímač zaktualizovať.SkyLink Ready HD PVR prijímač vyvíjaný na základe Vašich prianí a požiadaviek v spolupráci so SkyLink-om. Spĺňa posledné technické špecifikácie SkyLink-u a CSLink-u. S funkciou Dynamic Channel Management už pre Vás zmeny programov nie sú žiadny problém, prijímač ich sám odhalí, doladí poprípade premenuje. Bezproblémová spolupráca s kartami SkyLink a CSLink, možnosť nahrávania na USB, jednoduchá obsluha a nízka spotreba v pohotovostnom režime robí tento prijímač najpredávanejším SkyLink Ready prijímačom na trhu. Prijímač HDTV PVR pripravený v spolupráci so SkyLink-om bezproblémovo spolupracuje nielen s karou SkyLink Irdeto (ICE) ale aj s kartou CSLink IRDETO. Graficky veľmi vydarené menu, bezproblémové EPG a teletext v slovenskom a českom jazyku a prijímač predurčuje tento prijímač pre píjem slovenských a českých programov zo satelitu. Prijímač podporuje aj špeciálne funkcie ako napr.zasielanie správ, naladenie programov na diaľku a tiež možnosť aktualizácie software cez družicu (OTA) v pohotovostnom režime, párovanie prijímača s kartou (Silicon Secure). Pripojenie s TV je pomocou HDMI kábla (kábel je súčasťou balenia) alebo pomocou SCART kábla (pripojenie k starším TV). |
skynett
![]() |
|
TOť, ALE TOTO čERVENé Už NIKTO NEčITAUpozornenie:Protokol vyjadruje stanovisko Skylinku k výrobku v SW a HW verzii, ktorá bola predložená na testovanie a jeho kompatibilitu s vysielaním ku dňu testu. Skylink neručí za nedostatky satelitného prijímača, ktoré nebolo možné v čase testu bežne dostupnými technickými prostriedkami zistiť. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Štefan 153Čo nové v okolí Bottova, rozbehol si tomu Dušanovi tu Irdeto kartu ??? |
skynett
![]() |
|
skynettNo ,tá karta chvála Bohu ide, toť ale on ju nemá na Bottove, má ju v BB, ale včera som sním volal a vraví mi že ani nevypína STB na noc, toť mu to vraj ide v kuse. :)))Vraj tam ešte Furt maju tie Letecké Manévre, tak to pre istotu necháva bežať. Zatial to nezblblo, no dufam že už ani nezblbne, toť ma z toho išiel trafiť šlak a bez pomoci tu na Fore ztou rafrešou by som si neporadil, toť CSlink to Refrešoval 3x a nič, tu na Fore asi 2x no chvála bohu že ked tu kartu ku mne doniesol tak nabehla. Ináč neviem čo sa stalo, ale EMM Mesage bolo Disabled a nemožem pochopiť, jak sa to mohlo vobec samé od seba na tej karte zmeniť, toť 7001 CX STB taku možnosť vo FW nemá, toť vobec tu položku nevidí a zase moja 9500HD si pametá jeho kartu, takže sa to Neblokne, no ale bolo to Vypnuté. A naviše Spravila to aj moja IRDT karta, ked mi na nu prišli zápisy, len tá ide, toť koli nemu som ju strčil do STB, aby som si overil čo blbne. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |