![]() |
|
Karta výměnaChci se zeptat, jak je to s přechodem z CS linku na Skylink? Mám kartu CS link a chci Skylink, ale na CS link kartě mám aktivovaný balíček sport na 1 rok do března 2013. Tak se chci zeptat jak to bude když přejdu na Skylink, jestli se mi peníze za předplatné připíší na Skylink kartu a budu si moci vybrat jiný balíček? Díky za odpověď |
pokornytv
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
re: .....Zatím ne,ale je to v plánu.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Karta výměnaPůvodní karta CS Link se po registraci karty Skylink VÝMĚNA deaktivuje. Pokud je na kartě CS Link v době registrace karty Skylink VÝMĚNA některá z placených služeb, dojde k deaktivaci karty CS Link až ke dni vypršení předplatného. Peníze za nevyčerpané služby CS Linku se nevracejí. Zákazníkům CS Linku, kteří mají na svém účtu u CS Linku nenulový kredit, bude příslušná částka převedena na jejich nový účet u Skylinku, a to do 60 dnů od registrace karty Skylink VÝMĚNA. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
![]() |