Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

schéma al. service manual multiswitchu

Zdravím priatelia. Nevie niekto prosím o nejakej schéme, alebo servisnom manuále multiprepínača? Hociakého! rád bych sa vzdelával, no neviem nič vygúgliť. vopred vďaka

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: schéma al. service manual multiswitchu

Centauri. Třeba...

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Máš k dispozícii?

Pokoj a bratská láska...

disdzo

No, schéma sice nemám, Ale mám katalog. A už jsi viděl jejich webík? Je to velice solidní firma. A ž tam někdy pojedu, může je o něco požádat. Ale schéma to určitě nebude.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

ťažko sa ktymto veciam dostať skus pohladať tu : http://forum.sat-expert.com/antenny/

jopo166
Registrace: 1/2009

už jsem

to taky vzdal,sháním schéma digitálek už od roku 1984,nikde nic,asi už je nespravím,tak jsem se na to těšil R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pozri dipol.sk podpora, schemy

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

Celkem bych se divil, kdyby schema bylo bezne k dispozici. Z principu neni schema jako takove moc slozite, jde o celkem jednoduche zarizeni (principielne). Mnohem vetsi problem je v celkovem navrhu DPS, dimenzovani soucastek, mechanickem usporadani. Prece jen je to obrovske frekvencni pasmo - defakto od 0 (nebo 45)MHz do 2150MHz a to uz neni zadna sranda.

J a
Registrace: 7/2005

@disdzo

Obávam sa, že by ti bola schéma tak na dve veci... Keď sa chceš vzdelávať, ;) navrhni si a zrealizuj kaskádu aspoň dvoch desiatok LNB kombinovanú s monoblokmi na niekoľkých parabolách - urob radosť susedom a ponúkni im signál a máš o zábavu postarané. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zdravím priatelia. Nie ...nechcem si postaviť MS. Hlavne preto, lebo by ma to stálo nehorázne peniaze a hotový kúpim 20x lacnejšie. Chcem však spoznať obvodové riešenie. Mám servisné manuály a schémy na 1000cky zariadení, žiaľ MS neviem zohnať. takže mi nezostáva nič iné, len rozobrať jedno emp, čo tu mám nevyužité.

Pokoj a bratská láska...

disdzo

Každý koníček niečo stojí ;) no preto rozoberať funkčné EMP, aj keď nevyužité, sa mi nezdá dva krát rozumné... Skús požiadať výrobcu a vysvetliť mu o čo ti ide a možno ti vyhovie. Alebo si zožeň poškodený prepínač, a pri jeho oprave si preštuduješ jeho črevá. Držím palce...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@disdzo

Podívej se zde: http://www.holman.cz/hg/diseqc12/postrehy.htm

KamilZ
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra