![]() |
|
Ma cenu prejit z CSlinku na FreeSat/UPC ??? (SD prdobry vecertak premyslim ze ikdyz cslink casem skonci tak ze budu muset menit providera. tak me napadlo ze asi prejdu k freesatu. do skylinku se mi moc nechce. tak ma to nejakou cenu prechazet do toho freesatu? digi nechci za zadnych okolnosti. diky za reakce. Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Ma cenu prejit z CSlinku na FreeSat/UPC ??...A odkud víš že cs link končí já mám tedy jiné informace |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Ma cenu prejit z CSlinku na FreeSat/UPC ??...až skončí ,tak až potom sa uvidí. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
ja myslelja myslel ze kdyz skylink dal moznost prechodu ze cslinku do skylinku tak jsem myslel ze konci...ale i tak uz nerozsiruje nabidku takze...Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
ale nie.Predsa chce zarobyť 24 EUR. Rv :laughing: Rv |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Ma cenu prejit z CSlinku na FreeSat/UPC ??...Ale ta tvoje polemika nepatří vůbec do diskuse. Ty musíš vědět, za kolik a především co chceš sledovat :) To je stejné, jako bych se tady ptal, jestli si mám k dnešnímu dobrému fotbalu otevřít pivo a nebo vyžahnout flašku s whiskou :))) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
Porovnaj si ponuky......pozri čo získaš tu a čo tam - a v akej úmere to je s cenou, ktorá mieniš platiť. To je všetko. Alebo si hoď mincou. ;)Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: Ma cenu prejit z CSlinku na FreeSat/UPC ??...P.S. ktorú mieniš platiť...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
![]() |