![]() |
|
Televizní stanice Megamax chceTelevizní stanice Megamax chce vstoupit na český a slovenský trh.V současnosti společnost Chello Central Europe zjišťuje zájem ze strany poskytovatelů placeného vysílání o tento program. No toť tlačia sa knám konečne rozprávočky :))) som zvedaví či nám to pribudne v Skylinku, toť by sa mi lubilo mať MINIMAX a MEGAMAX, toť mám 6 ročnu Dcéru, takže čučí na Minimax a ked podrastie bude čučať na Megamax ,no dufam že náš krásny milí provider skusi o tomto programe Jednať. R^ R^ R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Televizní stanice Megamax chcetoť treba na to zabudnúť. toť až to bude tá tvoja bude mať 16. a toť bude pozerať niečo iné.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Ja jej dám.Toť pozerať niečo inšie, vživote som ju neudrel, ale v takomto pípade aj Po Papuli dostane, ja jaj dám niečo inšie, moja dcera bude spievať tak ako jej budem pískať, už Od 3 rokov ju učím ,že Chlapci su zlí a nesmie sa snimy hrať a že sa im má vyhíbať kím sa dá lebo jej možu ublížiť ,takže sa mi toho aj v školke drží , takže sa bojí snimi ,ale aj zdospelími mužmy aj z rodiny rozprávať a uteká, toť Vychova zatial zaberá.Má určeny okruch ludí skym sa može baviť ,toť ostatny su zlí, no musí sa do dievčaťa od mala hustiť jemne do hlavičky ,aby to pochopilo. R^ R^ R^ |
PISTOK153
![]() |
|
Toť.Keby som mal Chlapca, tak by mi Odpadlo kopu takychto problémov a to ma ešte čaká voziť ju do školi a zo školky, keby bolo podla mna v našom štáte ,Tak rozdelím Skoli na Chlapčenské a Dievčenské a bol by mazec. a nie ešte 14 ročné deťi učiť Sexuálnu vychovu, nechápem kde sme sa to dostali, toť aj tie telenovele v TV by som zakázal ,tam su furt v posteli, to je na Hlavu a to decko ked to vidí ,tak sa píta či aj Ja z maminkou ....... :fuming: :fuming: :fuming: |
PISTOK153
![]() |
|
@PISTOK153...ja len pevne dufam ze nebude tak dem entna ako ty - myslim pravopisne.. toto su naozaj perlicky : vživote, snimy, vyhíbať, kím, zdospelími mužmy, skym ..Madar by to napisal lepsie - des a hroza ide na mna ked si pomyslim ze takéto jelito sa berie do softovania prijimaca, pripadne montaze paraboly a normalne vo svete komunikuje s inteligentnymi ludmi !!! .. Hanba Ti !! Rv |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
Najskôr asi......bude u freeSAT/UPC Direct. Tam je už teraz, ale bez českej lokalizácie. Pravdepodobne v najbližšom čase pribudne čeština. R^Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
furickaKaždí na PC písať nevie, pozri ,viem opravovať PC atd. Viem inštalovať FW Do STB, Hydraulickych zariadení a Automobilou, a nákladniakou ,Viem tam nahrať základné nastavenia podla vyrobného kodu daného zariadenia ,toť že neovládam Y/i to neznamená že som blbí, toť strednu som skončil z Vyznamenaním, stačí ,dnešní puberťaci pisu uplne bez interpunkčnych znamienok a dokonca aj bez Y , takže neviem včom je problém ,kopa ING má papiere ,písať vie síce na PC - OK ,ale su Blbí jak Motyky. :fuming: |
PISTOK153
![]() |
|
Ešte podotíkamže kopu vecí sem nemožem napísať, len ktím zariadeniam ,že tio viem aj naprogramovať podla manuálu priloženého vírobcom, niektoré veci su totiž Interné, takže o tom nemožem hovoriť aj ked je to síce z bívalého zamestnania a atd. inych firemnych zakázkach. :crying: |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Televizní stanice Megamax chce...jak si ty zmaturoval z vyznamenanim teda z sloviny si nemal horsiu znamku ako 2-ku tak si bud uplatil predsedu komisie, pripadne si ho vyhulil az sa mu z usi kurilo, alebo si vychodil nejaku turbo školu ( turbo = skola pre tych s pravidelnym tikom)interpunkcne znamienka su jedna vec, ale tvrdky .. hujere.. to je vizitka inteligencie a v kombinacii s tym tvojim toť to ukazuje zrovna na Sučany... :))) |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
stefane153;) tiez som ta Motyka cca23rokov...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Televizní stanice Megamax chceAno zo sloviny som mal 2 , z troch odbornych predmetou som mal 1, toť elektotechnika ,mechanika a automatizácia.Neuplácal som nikoho, no ale nepísal som to na PC ,ale tie maturity sa písali ručne :))) Na PC písať neviem a naviše ani písanym, len Tlačenym ,no prešlo mi to ,nebol vtom problém. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Televizní stanice Megamax chceOn je asi z tých stredoškolákov, čo len v stredu chodili do školy. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
PISTOK153Vysrat sa na i/y, nikto nie je dokonaly ale ovela horsia sa mi zdaju tie vychovne metody. I ked nikto nema pravo do nich zasahovat, je mi divne ze ju ucis ze chlapci su zly, nesmie sa s nimy hrat a pod. Moj syn ma 7 rokov a ci uz v skolke alebo teraz v skole ma vela "kamaratok" a neviem si predstavit ze by sa mal hrat len s chlapcamy...Najviac na to doplati ona sama, pretoze ju budu ostatny povazovat za namyslenu a "nekamaratsku" a neskor moze mat problem s najdenym partnera..Vlastne prve negativa uz vidis aj teraz, ked sa boji rozpravat s dospelymi z okruhu tvojej rodiny, co je dost blbe...Ako nakoniec cela metoda....dufam ze sa ta to nijak nedotklo ale to je moj nazor...prajem vsetko dobre R^Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Televizní stanice Megamax chcenepribudne nic..ale ubudne...chysta sa regionalizaciaskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Televizní stanice Megamax chcePistabáči kde si bol ked u nás hovorili, že i ked jej tam ruku dáš i tak ti prejde pomedzi prsty |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
zmarianto si nemyslím u skylinku je skôr v cz ako u freesatu ;)ale bral by som to minimax/animax,megamax rozprávku u skylinku chýbajú ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Pišta BáčiOvládání gramatiky svého mateřského jazyka patří k přirozenému inteligenčnímu projevu, stejně jako např. schopnost používat příbor, či slušně pozdravit. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
johndougmáš pravdu, velmi dobré to nieje, ja len nechcem aby sa mi v 15- tich niekde v škole Muckala z nejakym chlapcom ,toť ako sme to robili aj mi šak sme chlapi a dievčatá boli vždi trnom v oku, toť teraz jej ešte nemožem vštepovať ,že chlapci sa chcu len dostať dievčatám do nohavičiek, toť šak má 6 rokov, takže to riešim takto a ked sa ma raz spíta že prečo, tak jej to vysvetlím no ešte je malá, toť ti máš Chlapca to je trošku iné, pozri aj teraz sa hrá sem tam z chlapcami v školke, dokonca jej pár krát daju aj cukríky, alebo čokoládu, toť vobez jej nezakazujem že by si niečo vzala, podobne dá aj ona, lenže takto to začína už v školke a potom .......Ja len chcem aby vyštudovala aspon Bakalára, a nie že sa mi do niekoho Zamiluje a začne na to kašlať, toť stejnu chybu som spravil aj Ja a teraz to banujem, len Ja som odišiel za zárobkom ešte k tomu.Najskor treba školu, toť jej od mala všepujem ,že Bude doktorka, alebo Právnička či Učiťelka lebo inak nebude mať peniažky a robotu, ako ocino z maminou. A ked vyštuduje bude si mocť kupiť čo chce, lebo bude mať vela, vela ,penazí. Aj tak sama sa rozhodne ked bude Večšia, ja stím nič nespravím ,len sa ju snažím trošku motivovať. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Televizní stanice Megamax chceToť tu je aspoň zábava :-) |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
![]() |