![]() |
|
HUMAX IRHD-5100SVie prosim niekto poradit na aky format naformatovat USB aby sa na tomto primaci dalo nahravat? Podla navodu na pouzitie tam pise ext3 ale kde taky format najdem?Dakujem za odpovede. |
zarek
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
uděláš topřímo v STB-v přijímači.Pokud máš minimálně 40Gb USB(Hdd),zasuň a najdi položku Formátovat a přijímač to naformátuje do EXT3..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
Mam 500gbAle nemozem ho sformatovat mam tam zalohu ale vyzera ze by to islo.To ma moc nepotesilo ze sa neda nahrat na USB 16GB aspom v sd kvalite jeden film.Dakujem za odpoved. |
zarek
![]() |
|
RE: HUMAX IRHD-5100SMyslim,ze USB 32G by mel uz taky makat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
základje,používat paměťové médium vždy jen pro jedno zařízení,ne to tahat k PC a pak k sat.přijímači,vyčisti a formátuj v přijímači R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
To by som radale ked sa nechce chytit prvy krat mam si ist kupit nove usb?Ked ho v pc naformatujem a dam ho do satu tak my zobrazi video,hudba,foto ale ked dam nahravat tak nic vojdem do menu a formatovanie je blede neda sa do neho vstupit skusal som 4 flesky (128mb,2gb,4gb,16gb) a chytil sa az 500gb disk ponukal format. |
zarek
![]() |
|
formátujv přijímači a nahrávej R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HUMAX IRHD-5100SHumax 5100 pro nahrávání podporuje média od 40GB výše. HDD je tedy nutné zformátovat na ext3 a poté je v menu položka přiřadit disk, nebo tak nějak. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
pre : pierrepetrPostrehol si, že v Humax IRHD-5100S oficiálne nefungujú médiá o nižšej kapacite ako 40 GB ? |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
já anoa ty? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pre : pierrepetrTeraz budem citovať zarek-a : "To ma moc nepotesilo ze sa neda nahrat na USB 16GB aspom v sd kvalite jeden film.Dakujem za odpoved."A ešte raz citujem zarek-a : "vojdem do menu a formatovanie je blede neda sa do neho vstupit skusal som 4 flesky (128mb,2gb,4gb,16gb) a chytil sa az 500gb disk ponukal format". Prečo mu po aj potom neustále radíš : "formátuj v přijímači a nahrávej". 20 minút je málo na pochopenie ? |
Frank11
![]() |
|
RE: HUMAX IRHD-5100Spierrepetr - Ne, neumí, a ještě to zformátuje disk pod linuxem, takže ho widle pořádně nenačtou. A nepomůže ani HDD rozdělit. Chtěla jsem si nechat část pro PC a část pro Humax, ale po připojení mi to chtělo zformátovat oba oddíly. A ještě je tu jeden problém s nahrávkou, po přepsání klíčů už se nedá pořádně přehrát ani v Humaxu. :ogre: |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
Frank11"a chytil sa az 500gb disk ponukal format"moje reakce " formátuj v přijímači a nahrávej" žádných 20 minut nepotřebuji,když píše,že ty flešky přijímač neumí formátovat,tak je jasné,že mu to nebudu radit,ale tobě to nedošlo ani za 35 hodin R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
monikash" Chtěla jsem si nechat část pro PC a část pro Humax, ale po připojení mi to chtělo zformátovat oba oddíly"před dvěma dny píši " základ je,používat paměťové médium vždy jen pro jedno zařízení,ne to tahat k PC a pak k sat.přijímači,vyčisti a formátuj v přijímači",ach jo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
stačí přečíst recenzi,zbytečné vlákno"Pokud chcete nahrávat z přijímače, zapomeňte na flash disky s menší kapacitou než 40GB! Přijímač si totiž vyhrazuje značný prostor pro Timeshift a tak je formátování menšího disku nemožné. Kupovat „klíčenku“ o minimální velikosti 40GB a větší není ekonomicky únosné, a tak použijte externí USB HDD. USB úložiště s menší kapacitou můžete v přijímači použít pouze na přehrávání videozáznamů pořízených jinde, prohlížení obrázků nebo souborů v MP3. Nahrávat můžeme jeden program a jiný na stejném transpondéru sledovat. Tento program může být i kódovaný! Během nahrávání můžeme použít i funkci Timeshift. Nahrávky jsou ukládány rozkódované ve formátu *.ts a obsahují všechny vysílané audioverze. Pokud nahrajeme zakódovaný program bez dekódovací karty, je uložen zakódovaně. Při přehrávání je pak nutno dekódovací kartu vložit do přijímače. " R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HUMAX IRHD-5100SSw stb mozno blokuje formatovanie malych diskov,ale sformatovat usb v pc na ext3-v linuxe,pripadne live cd g parted a vytvorit spravne zlozky na usb.No ja by som uz male usb na nahravanie nikdy nepouzil-na jednom stb mam externy hdd 320GB, na druhom interny 500 GB a aj to je malo. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 555 |
![]() |
|
RE: HUMAX IRHD-5100SJe zarážajúce, ba až smiešne, ako niektorí nechápu - nečítajú ? - dobre mienené rady a melú si stále svoje. :lookaround:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: HUMAX IRHD-5100Spierrepetr - já vím, cos před pár dny psal.Nevím, jestli to s novým FW opravili, ale v mém původním FW se jakákoliv nahrávka stává druhý den nepoužitelné, jak už jsem psala v jiných diskusích k IRHD 5100. |
monikash
![]() |
|
pre : pierrepetrTretíkrát citujem zarek-a z príspevku ešte pred Tebou : "Mam 500gb. Ale nemozem ho sformatovat mam tam zalohu ale vyzera ze by to islo".Preklad pre Teba : Zarek síce má 500 GB hardisk, ale nemôže si ho dovoliť sformátovať, lebo má na ňom zálohu. Vie, že by to asi išlo, ale nechce si vymazať zálohu. Súčasne ho mrzí, že sa nedá nahrávať na 16 GB médium aspoň v SD kvalite. Takže Tvoja následná výzva " formátuj v přijímači a nahrávej" je úplne irelevantná. |
Frank11
![]() |
|
pre : monikashJe to zvláštne čo popisuješ, pretože Humax by mal nahrávať už rozkódované nahrávky - teda pri ich prehrávaní by si defacto kartu ani nemusela mať v prijímači. Z toho čo píšeš to vyzerá, ako keby Humax nahrával a ukladal zakódované nahrávky. Následne po zmene kódu je nahrávka nečitateľná. V tomto by Ti vedel poskytnúť vysvetlenie "HYPER". On odskúšal asi všetky softy na Humax. |
Frank11
![]() |
|
RE: HUMAX IRHD-5100SJá už to vyřešila "setoboxem", externí HDD mám jako NTFS a funguje mi i v PC. :8)Já mám kartu Výměna, a tam už to nahrávání údajně nefunguje jako s CW. |
monikash
![]() |
|
HUMAX IRHD-5100SPokud se me objevi zakodovana nahravka,prepnu si na CT24 a pak znova pustim nahravku a je po problemu.Jinak HDD nejde rozdelit na vice oddilu,musis mit jen jeden jinak nenaformatujes,je to i popsane v navodu. |
broza
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: HUMAX IRHD-5100SAž si koupím další USB HDD, tak to zkusím. Na tohle už mám dost dat a nechci o ně přijít.BTW, Kdo by četl návody? Obzvlášť když jsou plné neznámých slov. :) |
monikash
![]() |
|
![]() |