![]() |
|
2x Irdeto CIzdravim mate uz niekto 2x CI moduly Irdetos ICE/Irdeto kartami v nejakom prijimaci. Mal som 2x CW - ICE SkyLink,napr. potom som riesil AustriaSat a ten je uz CI+ parovany s kartou (ICE uz v Irdeto), najprv som ho mal s CW Skylink kartou a sa to sekalo prilezitostne - jeden/druhy modul daval hlasky ale stanica nabehla; niekedy nie a stacilo prepnut naspat/inde a potom to slo. [u TS v tejto konfiguracii normal (a aj u inych prijimacov sa to deje; vieme] Myslel som ze ked dam aj pre Skylink Irdeto modul, 2 rovnake moduly sa budu znasat lepsie ale zatial to vyzera ze opak je pravdou. 2x Smit Irdeto CI+ (prijimac vie Plus - TechniSat HD8+), po zapnuti to krasne nabehne, sice okno Authentication in Progress. Authentication Success! Potom u Skylink kratko byva You are not entitled to watch this channel, ale to je normalka a do sekundy nabehne. AustriaSat ide tiez krasne. AAAle, casom, aj po hodine, sa objevi hlaska "The communication bewteen slot and module failed. Please contact your helpdesk with code 4" (take nieco pisem to z hlavy" taka hnusna velka hlaska, clovek by sa na to vys-al ale potom nabehne opat Authentication in Progress a to uz nezmizne, ostava tma (CAM nedekoduje) a nic nenabieha, ostava in progress. Ked dam len z menu Reset CA modulov, nepomoze, modul sa z Auth in progress nedostava nadel. Ked vypnem zapnem, opat prebehnu vsetky fazy v poriadku, prijimac opat asi hodinu ukazuje, potom nastava ten Communication failed. Co myslite bude to najskor prijimacom a to ani nie nejakou vadou ale cister firmwareom, ze?! Idem v kazdom pripade otvarat ticket u TechniSatu... Ja len ci ste uz niekto niekde nedavali 2x Irdeto v takejto podobnej konstelacii. Mozno tiez upozornonenie ze toto kludne mozu byt pociatocne chyby chodu 2 takychto modulov. K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
pee-eslen dodam ze ked je jeden/druhy modul sam, nic sa nestane ani po XY hodinach... |
krikri
![]() |
|
RE: 2x Irdeto CIV aligátoru jsem měl smita ci+/cslink irdeto/+matrix reborn/neobsazeny/ ve čtečce gital-hlášky na smitu jsem vypnul v přístroji,snášelo se to v pohodě !!!/zkoušel jsem kvůli novému fw./Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
@krikriskús v ISIO vlákne na freaku.Určite tam niekto má aj 2xIRD. Riešili sa tam aj vhodné moduly. Ty máš ale obmedzenie na ten párovaný modul. Predpokladám, že samotný chodí v pohode. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagy pozriemdiky pozriem len sa mi nechcelo registrovat do dalsieho portalu lebo aj teraz kvoli VU som sa dal asi do troch a uz len zbavovat tych ponuk-spamov co mi zacali odtial chodit...Poviem vam ale tolko ze ak u Skylinku to pojde tou cestou- parovanim ako u Aus tak amen. Dagy2 to vies ze nase (CZ/SK predaj) TechniSat prijimace aj tieto nove ako TechniStar sIR su ine ako rakuske -aj ked uz nie je "S" vs SX, nadalej je rozdiel vo firmware zahrnajuc Secursilicon sw v citacke! Je tam maly rozdiel vo minor fw Irdeta plus rakuske prijimace maju svoje ChipIDs citaciek v databaze pre AustriaSat. Pritom je to ten isty Smit!! Detto moduly predavane ku kartam vs zvlast kupene. Cudzi modul tak lahko nepridas do paru ku karte... Fyi K |
krikri
![]() |
|
RE: 2x Irdeto CIKri neviem kde si sa registroval kvoli VU,mne nic take nechodi a som tiez registrovany sem tam.Jo keby sa nepodvadzalo asi by nikoho nenapadlo parovat,dakujeme ! Rv Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@krikri"...Idem v kazdom pripade otvarat ticket u TechniSatu..." - o čo go?! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
parovanie@liquere otazka parovania neznie Ci ale Kedy :-(AustriaSat je tiez M77Group nieviederlanden @brga no vsak si myslim ze ten problem s 2 modulmi CI+ bude v samotnom prijimaci TechniSat, tak im napisem co oni na to. Mozno mi odpovedia grosse ... ako aj v inych pripadoch (raz som reportoval ze v inom TS Digit HD8S nechodia zapisi na Xtra ukrajina Conax kartu ak je v citacke, ze ak sa da samostatny modul vsetko ide, plus karta v inom prijimaci tiez; odpisali mi ze ich TS sa do ukrajiny neexportuje blahblahblah. Ked som odpisal ze prijimac bol kupeny v Ostereichu a ci si prijimac zistuje ci presiel hranicami :razz: a ze vlastne akymi hranicami ked je fyzicky na Slovensku co je ta ista EU ako Ostereich! (to som si dovolil, ze?! ) Technicky moj problem nikto nikdy neriesil, na moje cislo ticketu nikdy nedali nic vediet, len je uzavrety. Z AustriaSatu mi ohladne parovania CAM s kartou zasa oznamili ze TechniSat Digit HD8+ ani moj HD8S nie su oficialne kompatibilne ("certifikovane") HD-Austria prijimace, LEN TechniStar sIR. (Plus ze tam mi to neide preto ze mam davat kartu do citacky a tu sparovat a nie modul samostatne) Takze mam zbytocny CAM901 - rakusky Smit Irdeto plus modul, ktory samozrejme ale mozem pouzit kludne na Skylink a pod. To uz len na okraj... K |
krikri
![]() |
|
RE: 2x Irdeto CIPisal som o dovodoch, nie datumoch?!Ani parovanie ma neprinuti kupovat tie crepy .........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
krikriTy to tady nečteš, už se to zde psalo. Technisat HD8S a SX má rozhraní pro CA moduly - CI - !!!Proto Ti to blbne s modulem CI+. OK modul pro ně je Smit Irdeto HD CI/CI+ a super OK maká bez hlášek. Májí e-satelity Jablonec n.N. pod 700,- kč , je to pod ním anglicky napsáno. Mám v T. HD8-SX a naprostá spokojenost. A s SW v SATU nic nedělej!!!! R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@CES HD8plusten problem je na HD8+ - plus.Ja osobne som mal HD8S - nemecku verziu, to bol najlepsi TechniSat doteraz co som mal. Teraz som ten HD8+ riesil ale uz si ho asi necham... Ale inac pokial zas ja viem od upgrade firmaware aj tie 8S,mozno aj SX su uz CI+, ale to som nezistoval... @CES a mas tie moduly 2 v prijimaci s roznymi kartami/balikmi v Irdete?? D. K |
krikri
![]() |
|
krikriNe 2 moduly tam nemám, tak jako Ty. A verzi Technisatu HD8+ neznám,kde jsi to koupil ? To HD8+ je označení typu nebo s rozhraním CI+ ? To si nevzpomínám, že by byl i na firemních web stránkách originál Technisatu. Rozhraní CI+ měli následující HD : S1, S2, ... . Tak promiň. R^ |
CES
![]() |
|
@CES nieco medzino ten HD8+ bol kupeny v reichu, je to nieco medzi predchadzajucim HD8-S a uz novsim S2?/sIR.Velkostou aj tvarom HD8S ale uz par funckii oproti arijskym modelom "S" vynechali ako ovladanie cez lan/web casovacov atp. co mali S verzie a SX-nie. Ale uz teda CI+ ako aj logo napoveda, v nemecku dostat aj s HD+ kartou v cene. Teraz pozeram a divim sa ze na webe Technisatu uz ani zmienka... www.computerbild.de/artikel/avf-News-TV-Technisat-Digit-HD8-HD-Sat-Receiver-4673198.html www.testberichte.de/p/technisat-tests/digit-hd8-s-testbericht.html |
krikri
![]() |
|
RE: 2x Irdeto CINo - joooo, tak to je TEN speciál pro Němce na jejich karty HD+ a k tomu v balíku sat. stanice (co v BD TV propagují) - to je teda stroječek - něco podobného ""jako ty speciál šunty"" pro UPC !!!! A jsme doma !!! Rychle se toho zbav a vrať se k T. HD8-S nebo SX.!!! R^ R^ |
CES
![]() |
|
![]() |