Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Sledovanie cez jednu kartu

Bývame v Írsku dvaja v dome a kolega ma nainštalovaný satelit, tuner Opensat 3500 HDMI PVR.Chcel by som vedieť, či sa s mojim satelitným tunerom Openbox 800 môžem pripojiť na jeho tuner, a sledovať programy nezávisle cez jeho kartu. Ak je to možné, tak ako to prepojiť. Ďakujem za seriózne odpovede.

masto
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sledovanie cez jednu kartu

Opensat 3500 HDMI PVR nepôjde, nevie to.
K tvojmu Openbox 800 by išli prijímače napr. tiež OPENBOX X-800,810,OPENBOX S1 atd.

vador
Registrace: 6/2010

@masto ofigo

ho popros - sa dohodnite ci mozes na jeho cislo karty zaziadat o NExt kartu, ktora pride na adresu v profile spojenom s kartou. Tu ti poslu do Irska postou a oficialne pozeras to iste co on. Nestoji to vela- info na Skylink.sk/cz.
Eventualne, to mozes skusis registrovat aj sam, mozno na ta karta neni ani registrovana- nemaju v profile.
Kontra: mozno ta karta co ma bude este CryptoWorks, tak by to slo len po Vymene na ICE a to by mohol byt problem...
FYI
K

krikri
Registrace: 3/2010

jistě

,ale musí platit nějaký balíček,jinak nic a tma na next kartě R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Sledovanie cez jednu kartu

balíček platiť nemusí, ročne dá za NEXT 36,30 a pozerá to, čo je na materskej, ak tam má len GRATIS tak pozerá aj GRATIS na NEXT karte.

pierrepetr: Nemyslel si skôr, že ak tam nemá nejaký balíček, tak sa tá NEXT neoplatí brať, radšej novú kartu.

vador
Registrace: 6/2010

já next

kartu nemám,ale dle popisu skylinku jsem mě za to,že funguje jen při placení balíčků,každopádně na základ se navyplatí R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Skylink karta Standard HD Irdeto

od 49,80 € :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Skylink karta Standard ICE

od 59,53 € :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010