![]() |
|
Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxahoj,zakoupil jsem si satelit Amiko ssd 550 cx.Celý dnešek jsem se ho snažil naladit ale pořád mě to nejde. :( Asi po 3 hodiných se mě podařilo chytnout signál kvalita mezi 50-65% ale stejne me to píše že není žádný signál.Muzete me prosím poradit?dekuji |
mates118
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 66 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxPravděpodobně nejseš na tý "správný" družici, takže buď zkoušet nebo zavolat někoho, kdo to nastaví. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxTakto si usetril akurat nic neuvidis.Tazko radit ked nevieme co stelujes a aku mas zostavu....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxa ladíš to na TP 12109 ? :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxčo tak SKYPE? :8) |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxToho šrota vyhoď a kup si kvalitní stroj.Za ty prachy nekoupím ani děckám hračku. |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxBlbosť, je to dobrí STB, toť ak ladíš skylink, tak TA3 niekedy oklape, totiž podobná frekvencia je aj na Inej družici ,skor si daj na CT24, toť ak tam nemáš nič ,tak tam vpiš TP ručne, toť TA3 ,CT24, TV NOE ,alebo Očko idu FTA. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxToť, ale co s clovekom ktory sa pyta, pol dna mu to nejde a potom sa neozve?Tak bud to potrebuje surne,ked sa pol dna trapi, alebo je nevhodne slovo!Inak si to neviem vysvetlit. :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxa na jakou se to má chytat družici?ASTRA 1D 23?nebo ASTRA 2A 28?je take zajimave ze u vsech programu mám jako dolar že je to placeny kanal.... |
mates118
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxPrezradis nam aj co, alebo je to tajomstvo?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
mates118a aku druzicu vobec ladis ???? z toho tvojho prispevku sim teda moc nepochopil :))) :)))pokial chces ladit ASTRA 2A 28,2 tak tam teda naozaj skylink nehladaj lebo ho ani nenajdes :))) :))) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxJaktože ti píše neni žádný signál, když se tě podařilo chytnout signál kvalita mezi 50-65%? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cx...dnes som odbehol k AMIKU na ktorom podľa majitela bol signál a prídem a sivé teplomery ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxnemám tam žadnou kartu.Prodejce rikal ze tam byt nemusí ze je to nejak zabudované...nekecal nahodou? |
mates118
![]() |
|
zavolej siněkoho,kdo tomu rozumí,ty to nejsi,dělej co umíš,nebo studuj a začni zde ABC R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxNo napíš konečne,čo to chceš chytať bez karty,aby sme boli v obraze. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxprodejce ho prokouknul a mal pravdu.Kartu žiadnu nepotrebuje. Veď vidíte že v jeho prípade by to boli aj tak vyhodené prachy. On to potrebuje len na zabitie voľného času ani len nechce odpovedať čo to vlastne chytá. Ostatne kúpiť si teraz MPEG2 prijímač je len o trochu väčšia recesia než analog. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxTakze od 19:23 do 9:45 nasledujuceho dna nevieme co vlastne ladis.Doporucujem vsetkym co nadavaju na niekedy "ujete" odpovede aby si precitali toto vlakno.Aby si uvedomili,ze nie led odpovede ale aj otazky su dovodom preco tu ubuda fachmanov na kvalifukovanu odpoved!Takze trochu spravodlivosti do vysledku!Pred rokmi ked som len cital toto forum taketo a podobne otazky som si nevsimol.Cize nie len odpoved ked sa niekomu nepaci, ale hodnotit aj dotazy!!! :laughing: R^ RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxVzdyť on chce "chytat" tú Družicu......chlapi. R^https://www.parabola.cz/prehledy/ https://www.parabola.cz/abc/nez_do_obchodu/ https://www.parabola.cz/abc/jak-veci-funguji/ https://www.parabola.cz/abc/zapojeni_sat1/ https://www.parabola.cz/abc/zapojeni_sat2/ A MUSÍ TO "JET"... Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxNo já chci chytyt české programy.CT1,Nova ,Ocko atd....co mám tedy prosím udelat.dekuji |
mates118
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxZavolaj si montera.Ak sa chces trapit a mas rad sado maso, napis co si naladil a potom ti niekto povie kde si, na ktorej druzici.Podla toho mozes zabit aj celu nedelu, ale usetris na montaznikovi co to ma za 30 min.Je to na tebe! R^ R^ R^ R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxja bach chtel zabit celou nedeli...jak poznam co jsem naladil ASTRA 1D 23 tam mam signal 60% ale nic jsem nenaladil...vsude nen signal |
mates118
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cx...ak tam máš signál tak daj preskenovať a uvidíš čo si naladil ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxAk chceš chytať to,čo si napísal,tak tú kartu budeš okrem iného tiež potrebovať,ten predajca asi zaspal dobu.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
mates118Hele nedělej si srandu,ta tvoje registrace 01/2008.To mně neříkej že jsi nic nepochytil. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 454 |
![]() |
|
To: mates118Zacinat v polovicke "zacatej prece" je pre vacsinu z nas v tomto obore nemozne - najma ak je sat suprava mimo nas, inak by to bola hracka.Cize najprv napis: 1)kto a podla coho naladil sat antena 2)ktore kanaly ti prijimac ukazuje (na kadzej druzici su volne kanaly) 3)napis stanicu/e co ti uz ukazuje (obraz+zvuk) s ich kmitoctom a polaritou Minimalne potom ti budeme vediet povedat ci mas antenu tam kde treba, alebo mimo a popripade kde a ako ju mas otocit. Bez tejto informacie mozes tocit a ladit do nekonecna... Tu su prehlady druzic pekne prehladne. Kedze si registrovany v 2008 roku, predpokladam aspon zakladne vedomosti: http://www.lyngsat.com/europe.html Napis cim skor, radi ti poradime...predsa len pre vacsinu z nas je to hobby! ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |