Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Odeslanie SKYLINK karty /výmena za CS Link/

obdržané dnes cez e-mail po 15:00

Vážený zákazník,

v nadväznosti na vašu objednávku vám dňa 23-APR-12 zasielame novú dekódovaciu kartu na príjem satelitných programov. Zásielka vám bude doručená do 5 dní na dobierku na korešpondenčnú adresu uvedenú pri objednávke karty. Celková čiastka k úhrade je 0 Kč. Na internetových stránkach Slovenskej pošty môžete sledovať, kde sa zásielka aktuálne nachádza http://tandt.posta.sk/ Podacie číslo vašej zásielky je xxxxxxxx.

Vaša nová karta SKYLINK VÝMENA vám zaistí bezplatný príjem všetkých neplatených programov, ktoré ste mali k dispozícií u CS Linku. Navyše získavate bonus - všetky chýbajúce programy z kompletnej ponuky Skylinku vám pobežia zdarma prvé dva mesiace (okrem erotických programov Hustler TV a Man X).

Číslo vašej nové karty je 42xxxxxxxxx. Jedná sa o kartu typu ICE, tzn. karta je kompatibilná s oboma kódovacími systémami používanými u Skylinku. Bude vám teda bez problémov fungovať vo vašom satelitnom prijímači. Upozornenie: K sledovaniu HD programov je potrebný HD satelitný prijímač i HD televízor (HD ready alebo Full HD).

Ďakujeme za objednávku a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
Za tým CS Link a Skylink
Jxxx Pxxx

Super, takže dobierka 0Kč/€ a 2mesiace platené gratis. R^

vador
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Odeslanie SKYLINK karty /výmena za CS Link...

Takže až som dobre pocopil ,tak je to ZADARA :))) no ked pridaju tie AXN a MINIMAX, tak to beriem, toť sa mi to lubi, Takto je to voči zákazníkovi FER. R^

Toť pán JG, takto je to SPRAVNE, Stímto len NAPROSTí SUHLAS. R^

PISTOK153
Registrace: 11/2010

To iste mam aj ja. 23.4. Odoslu postou. ;P

satan
Registrace: 1/2006

Jen jsem chtel doplnit, ti jez preberou zasilku, tim vlastne souhlasi s vymenou. Vymena musi byt provedena nejpozdej do 25.5.2012!

chocholos
Registrace: 11/2007

ZE PRECO

No, ale keď sa vezme, JE TO ZADARMO. :D

Teraz sa dá na druhu stranu vziať ,ZE PRECO ,ZE PRECO ,ZE PRECO ,za výmenu Skylink CRW z Pay-TV pytaju 24 eur ZL....JI ,šak to jedna firma a zvlastnymy VY...AVA.
Toť mi to pripadá, už ako nedovodné obohacovanie sa, kde su tie slová, že VYMENA niečo stojí. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153

RE:Odeslání SKYLINK

Nevím, ale na stránkách Skylinku je u karet výměna požadována částka 600,- Kč/ 24 Eur. Pouze při objednání balíčku je karta tzv. zadarmo. Nic jiného jsem se na jejich stránkách nedočetl. nebo se mýlím?

ZDK93
Registrace: 7/2009

vador

Na současné CS linkové dobíhá nějaký placený obsah nebo je na ní už jen základní tarif neplacené TV programy bez omezení??
Neboť doposud byla karta výměna za "0"Kč nabídnuta jen některým zákazníkům, kterým má končit placený obsah v roce 2013, či nyní hradí předplatné na 2 měsíce a více.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Myslím, že tu akci nabízejí zákazníkům CS linku, kteří mají předplacené programy v hodnotě 600 Kč a výše, tj. že kartu výměna mají už zaplacenou v tom předplatném.

sirda
Registrace: 11/2006

u mňa preregistrovanie jednej karty: písomná žiadosť-nič, mail-nič, mail-nič, osobný telefonát s operátorkou o zaslanie údajov na mail- stále nič, opakovaný mail-nič, ďalší mail či sú re.tardi- nič! To sa mám ako dopátrať údajov na preregistrovannie karty aby som mohol vykonať výmenu???? ;P mám tam ísť osobne? no comment, v pondelok volám znova. :dead:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

tiež mam jednu cslink kartu ešte ale to používam na gratis u deda ked tam bude niečo nové vymením ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Delta1

osobne mám už len jednu CW kartu CS, kde je len GRATIS a žiadnu objednávku na výmenu som s nikým nerobil. Ale v minulosti som registroval pár CR kariet, kde som asi uviedol aj môj e-mail, takže si myslím že fúka odtiaľ.
Neuviedli v správe číslo starej CW karty, neviem teda zistiť, komu to je potom určené ak nie mne/, ale keď sa im vráti potvrdenie o prevzatí zásielky a zaregistrujú tú kartu výmena, jej číslo tu mám uvedené, tak zistím komu to išlo a či mal aj niečo predplatené. Dám potom vedieť.
Rovanké info ako sem dal hore sirda tak mám aj ja, zdarma len kto má balík za 600 a viac.

vador

vador

Děkuji ti za informace.
Také to mám tak, tedy že za "0" Kč to mají ti, co si platí něco od 600,- a více ;) Nebo končí placená v 2013.
Dík a hezký den
:8)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

sirda

No jo, ale že ja mám v Skylinku zaplatené za 110 eur na CRW, to ich už nezaujíma, že by tu kartu poslali ZADARA. :laughing:

PISTOK153

Toť si kup výměnu a za to co ti bude stát dostaneš programy v ještě větší hodnotě než za ni zaplatíš.

sirda
Registrace: 11/2006

Ja som zle zmyšlajuci

Bud ked odopnu CRW ,tak mi pošlu kartu ,alebo šak maju navíber ,110 eur alebo 24 eur. takže asi tak možu sa slobodne ekonomicky rozhodnuť.
Skylink nestojí ani N ,že tam pustí tie kanáli za tych 24 eur (toť za to si vela neobjednáš),je to v podstate iba také predlžené promo a naviše to predlžené promo mám za 10 centov na CSlink IRDT karte po celí Rok :)))
Lenže aj to Multi zdraželi z 99 eur na tych cca 110 eur , takže v podstate Vymena je už vtom a nech ma nepresvieča nikto že je tam pridaná kopa kanálov, lebo ked to vezmem takto ,tak by tu cenu mali kompenzovať ked tam bolo tích kanálov zo začiatku iba 5 či 7 ??? už sa presne nepametám.
Takže asi tak. :)))

PISTOK153

Ešte podotíkam

že ak by padla otázka ,že ako vie Skylink že si aj dalej objednám ,holt vie ,objednávam si každí rok pravidelne a naviše Možu zdvihnuť telefon ,alebo poslať mail a opítať sa, toť dosť som Chorí a ešte mi aj zomrel otec , som momentálne bez práce pre chorobu a naviše nekradnem, takže pre mna je aj 24 eur strašny peniaz. :crying:

PISTOK153

tak uz je to na spadnutie. predpokladam ze do tyzdna sa vymacknu kedy to odpoja a bude to asi dost friško ked uz vymienaju karty....aj takto emailom a doporucene..az to nadobudne masovy charakter iste bude vela staznosti a reklamacii ked ludom vypnu ich predplatene baliky

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Delta1

Dnes večer ma doma čakalo oznamko o uložení zásielky na pošte, odosielateľ Skylink, 0,84kg, dobierka 0,-. Takže to bude asi tá kartička.
To som teda zvedavý, či mi menia tú moju CW kartu, lebo moju poštovú adresu som pre iné karty v minulosti neuvádzal/na rozdiel od e-mailu/. Zajtra podám bližšie info.

vador

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra