![]() |
|
Modul CryptoworksDotaz pro odborníky. Mám doma letitý modul Cryptoworks a v něm kartu Skylink výměna více než 3 měsíce bezporuchového provozu. Posledních 14 dnů se obraz asi po 5-10 minutách kousne a objeví se hláška "Zakódováno". Pomůže restart nebo přepnutí na nějaký volný program a po chvíli zase zpět. Zatuhnutí ale přijde znovu. Dá se s tím něco dělat (možná teplotní závislost nějaké součaástky?), nebo hned hodit do koše?.Děkuji. |
honzasa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: Modul CryptoworksDo kose, oprava je dost draha, a nevies po akom case sa ti to zase zblbne..Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Modul Cryptoworksdo separovaneho odpadu!🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Modul CryptoworksV první řadě bych tu kartu zkusil jinde, už sem zažil i případ, kdy přesně tento problém generovala karta a nakonec ji provider bezplatně vyměnil a OK. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Modul CryptoworksZkoušel jsem ji ve třech přijímačích, a v každém se to chová přibližně stejně. Jenom bych doplnil, že je to modul Cryptoworks SCM.Všem děkuji za reakce. |
honzasa
![]() |
|
RE: Modul CryptoworksZkoušels co? Kartu a chová se všude stejně? Tak to je na reklamačku tý karty, to je jasný. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Pokudji zkoušel pořád jenom s tím modulem tak to karta nemusí být. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Modul CryptoworksV kartě Skylink výměna chyba není. Zkoušel jsem ji v modulu Smit, ve 2 přijímačích bez problémů, pouze v Technisatu SkyStar USB 2 HD CI byla tma - později jsem se někde v diskuzi dozvěděl, že tento modul nefunguje v Technisatu. Problém je určitě v tom Cryptoworksovém modulu. Nevadí, sloužil hezkých pár let. V každém případě všem děkuji. |
honzasa
![]() |
|
RE: Modul Cryptoworkstoť v každom module sa dá aktualizovať FW ,takže by som skor skusil toto, ono tie problémy vobec nemusia suvisieť z poruchou toho CAM, stačí ak sa zmení niečo z inštrukciami EMM/ECM a karta modul nestíha :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Modul Cryptoworkstoť http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=410646#p410646 :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |